RTL+

A tévés szünet alatt is folytatódik az Éden Hotel az RTL+-on, ahol jobbnál jobb tartalmak várják a nézőket

rtl.hurtl.hu

2023. december 23. 7:06

Az RTL+ streamingplatform az ünnepi időszakban és az év végén is sokszínű kínálattal várja az előfizetőket. Már elérhető év nagy mozisikere, A nemzet aranyai, számos sikersorozat, és folytatódik Éden Hotel is streamingplatform előfizetői számára, akik így jókora előnyben lesznek a tv-nézőkhöz képest. 

Noha az RTL tévécsatornáján január 2-ig kell várni a folyatásra, az RTL+-on az ünnepek alatt is folytatódik az Éden Hotel. Az streamingplatform előfizetői az első epizódtól kezdve kendőzetlenül, reklámok nélkül, a televíziós sugárzásnál több nappal előbb vethetik bele magukat a mexikói luxushotel izgalmaiba, ahol a véghajrához közelítve egyre nagyobb a tét, és a játékosok mindent megtesznek a győzelemért és a 20 millió forintos nyereményért.

Az RTL+-on már december 25-én elérhetővé válik az Éden Hotel 24. része, majd naponta érkeznek az újabb és újabb epizódok, január 8-án, 9-én és 10-én pedig dupla részeket élvezhetnek az előfizetők.

A tévés szünet alatt is folytatódik az Éden Hotel az RTL+-on, ahol jobbnál jobb tartalmak várják a nézőket
 


Az RTL+ előfizetős csomagjában a Nacho című spanyol sorozatot is megnézhetik a felhasználók, és a 90-es évek Barcelonájában járva megismerkedhetnek Nacho Vidal történetével. A sorozat középpontjában nem a hihetetlen pénzeket termelő pornó iparág, hanem a benne dolgozó valódi emberek állnak, néhol komikus, néhol drámai mivoltukban.

Az RTL+-on az Agymenők sztárja, Kaley Cuoco főszereplésével az Igaz történet alapján (Based on a True Story) című krimivígjáték is elérhető. Az épp első babáját váró Ava hatalmas rajongója a műfajnak, barátnőivel él-hal a gyilkosságokkal foglalkozó podcastekért. Férje, az egykori teniszsztár egzisztenciális válságban van, nem igazán tud kiteljesedni teniszoktatással töltött mindennapjaiban. A pár hirtelen felfigyel a rejtélyes vízvezeték szerelőre, aki lehet, hogy épp a környéken tevékenykedő sorozatgyilkos?

Év végi premierözön az RTL+-on
Igaz történet alapján

2018-ban brutálisan meggyilkolták Ján Kuciak szlovák oknyomozó újságírót és menyasszonyát. Haláluk Szlovákiában a rendszerváltás óta nem látott mértékű tüntetéssorozatot váltott ki, ugyanis egy kiszivárgott aktából kiderül: az országot elképesztő mértékben hatja át a korrupció, és a hatalom már a gyilkosságtól sem riad vissza. A tavaly bemutatott és az On the Spot ajánlásával érkező Egy újságíró meggyilkolása (The Killing of a Journalist) című többszörös díjnyertes dokumentumfilm már megtekinthető kizárólag az RTL+ előfizetős csomagjában.

Már ugyancsak elérhető az RTL+ előfizetői számára az idén tavasszal a mozikban nagy sikerrel játszott A nemzet aranyai, a Kemény Dénes vezette legendás magyar férfi vízilabda-válogatottat bemutató dokumentumfilm. A kivételes csapat tagjai 23 világversenyen 22-szer álltak dobogón, 18 döntőt vívtak, melynek eredménye 10 arany és 8 ezüstérem. Úgy értek el világraszóló sikereket, hogy közben emberek maradtak; tehetség, munka, szerénység, akarat, alázat, humor és szeretet, ezek tették őket példaképekké.


A modern kori amerikai politika egyik legfontosabb történését veszi alapul a Gaslit – A Watergate botrány című sorozat, amely frissen került be az RTL+ kínálatába, majd folyamatosan érkeznek a Mad Men – Reklámőrültek befejező évadának epizódjai is. 

Az ünnepek alatti sorozatmaratonra kifejezetten ajánljuk a többszörös díjnyertes amerikai sorozatot, csakúgy, mint a Valami Amerika című saját fejlesztésű sorozatot, amely az év végi kikapcsolódáshoz már az évad valamennyi epizódjával elérhető lesz.


Az RTL+-on természetesen számos tartalom vár ezen kívül is, ha eddig netán kimaradt egy jó sorozat, vagy újranéznéd régi kedvenceidet. Hogy csak néhányat említsünk: A mi kis falunk, a Gólkirályság, a Drága örökösök – A visszatérés, a Mellékhatás, A Nagy Fehér Főnök vagy A Király is garantáltan jó szórakozást  nyújt az év végi lazítás alatt.

Ezeken kívül pedig számos nagyszerű film is szerepel az RTL+ kínálatában, íme tíz ajánlat, amikkel garantáltan el lehet lazulni az ünnepek alatt is.

 

#RTL+#premier#sorozat#Éden Hotel#a nemzet aranyai#Valami Amerika#mad men#igaz történet alapján#nacho#ma

Címlapról ajánljuk