Reggeli

Király Viktor: Hét hónapja nem iszom, ég és föld az életem

rtl.hurtl.hu

2024. október 21. 16:16

Király Viktor nem nyerte meg a mérkőzését a Sztárboxban Herceg Dávid ellen, viszont önmagát legyőzte. Az énekes ugyanúgy folytatja az edzéseket a Sztárbox után is.

Király Viktor a vasárnapi Sztárboxban megnézte egykori ellenfelét egyben egyik jóbarátját Herceg Dávidot. 

Rocky Balboa és az Apollo Creed is a legjobb barátok voltak két meccs után is, szóval nálam is ugyanez van. Ugyanúgy szurkoltam a Hercegnek, szerintem nagyon-nagyon-nagyon jól bokszolt tegnap este.

– mondta az énekes, aki szerint Herceg végig sportszerűen bokszolt. A mérkőzésük után legalább egy órát beszéltek telefonon Dáviddal. 

Véres küzdelem volt Király és Herceg között

A sajtó véres küzdelemként emlékszik Herceg Dávid és Király Viktor összecsapására, ami leginkább Viktor törött orrának volt köszönhető.

A kesztyűzés alatt legalább kétszer el volt törve az orrom. Volt egy alkalom, amikor helyre is kellett rakni. Mielőtt a ringbe léptem elég friss volt az a törés. Igazából már egy kis érintéstől ellepte a vér az arcomat

– részletezte Viktor a sérülését, valamint azt is hozzátette, nem volt annyira vészes, mint ahogy kinézett. 

Herceg Dávid és Király Viktor a Sztárbox szorítójában
Herceg Dávid és Király Viktor a Sztárbox szorítójában

Felesége, Király-Virág Anita is tudta ezt; számítottak arra, hogy akár egy pillangó simításától is eleredt volna a vére.

Mindig attól féltem, hogy nem lesz elég tüdőm a négy menethez. Végült volt tüdőm, nem volt savasodás. Viszont guminak éreztem a lábamat. Ilyen értelemben nehéz volt a koordinációt helyrehozni.

– emlékezett vissza Király Viktor a meccs legnehezebb pontjára.

Folytatja az életmódváltást, újabb célokat tűzött ki

Király Viktor alkoholproblémáiról a Sztárbox élő adásában is nyilatkozott. Mély gödörbe került, miután a felesége és a gyereke elköltöztek otthonról. 

Vagy rehabra megyek, vagy komolyan veszem az életmódváltást magamtól a boksz segítségével. Hál' Istennek sikerült.

– mondta a Reggeliben Király Viktor alkoholproblémáiról, akinek eleinte az önbizalma is eléggé megcsappant, aztán az edzések megváltoztatták az életét. 

Csak akkor hagytam ki edzést, hogyha 40 fokos lázam volt. 

– magyarázta Viktor, akinek összesen 30 kilótól sikerült megszabadulnia. 

Mostanra pedig már teljesen megváltozott az élete: míg korábban a sport csak egy olyan hobbi volt számára, amit egyébként nem szeretett csinálni, az utóbbi hónapokban a sporttal kel és fekszik, amit a Sztárbox után is folytat. 

Egyszer csak könnyebb volt felkelni. Már nem heti kilencet edzek, de a heti 6-7 edzés megvan ugyanúgy

Király Viktornak összesen 30 kilót sikerült lefogynia a Sztárbox alatt. Az énekes azt mondja, még öt kiló hátra van, már csak szálkásítani szeretne. Zenei karrierjében is hatalmas változás állt be: életében először magyar albumon gondolkodik és azt mondja, végre megfelelő emberek vannak körülötte. Többek között Burai Krisztiánnal is stúdiózott az elmúlt időben.

#Reggeli#rtl#Videó#Bulvár#király viktor#Sztárbox#alkoholizmus#család

Címlapról ajánljuk