Reggeli

A volt osztályfőnök hozott egy hímzett terítőt, kiderült, hogy Kokó hímezte – dokumentumsorozat készül Kovács Kokó Istvánról

rtl.hurtl.hu

2024. április 26. 14:41

Koko volt osztályfőnöke is megszólal majd a sportolóról készülő dokumentumsorozatban – mondta Kovács Dániel Richárd rendező, aki A Király, A Tanár, Mellékhatás vagy a Válótársak sorozatokat is jegyzi. 

A Reggelibe ketten érkeztek, ő és Kovács Kokó István olimpiai, világ- és Európa-bajnok ökölvívó. A dokusorozatról megtudtuk, hogy négy részes lesz, az első rész a kezdetekről fog szólni, arról, hogyan szippantja be a kis Kokót a sport. A második az amatőr karrier, harmadik a profi karrier csúcsáig követi nyomon az életét. A negyedik részben a sport utáni életét láthatjuk majd Kokónak. 

A sorozat egyik érdekessége, hogy megszólalnak olyan sportolók, akik veszítettek, vagy nyertek Kokó ellen, és az RTL-nek köszönhetően óriási mennyiségű archív anyag áll rendelkezésre.

A háromszoros olimpiai bajnok vízilabda csapatról szóló, A Nemzet aranyai című dokumentumfilm megtekinthető az RTL+ felületén. Itt láthatják majd a Kokóról szóló sorozatot is.

#Reggeli#rtl#Videó#dokumentumfilm#kovács dániel richárd#kovács kokó istván#RTL+

Címlapról ajánljuk