Reggeli

A gyerekvállalásnál az volt az álmom, hogy valaki kiossza a férjem – Rácz Jenő kislánya beteljesítette anyukája vágyát

rtl.hurtl.hu

2024. április 19. 13:38

Rácz-Gyuricza Dóra már főzés közben sincs zavarban Rácz Jenő előtt. Dóri arról mesélt, hogy nagyon kevés dolog van, amitől még zavarba tud jönni Jenő előtt. Már öt éve vannak együtt, kislányuk pedig április 14-én ünnepelte második születésnapját. Úgy volt, hogy Dóri és Jenő együtt jönnek a Reggelibe beszélgetni, de a séf megbetegedett.

Az egész gyerekvállalásnál az volt az álmom, hogy valaki kiossza a férjem

– mesélte mosolyogva Rácz-Gyuricza Dóra kislányukra, Kamillára célozva. Gyerekük kétéves lett, és már beszél, ahogy anyukája fogalmaz „elég keményen”. Nagy változás az életükben, hogy Kamilla már egyedül is tud játszani, ezért minden gördülékenyebben megy, Dóri már munkát is tud vállalni. Persze folyton megkapja a kérdést, hogy mikor jön a második gyerek. Ezzel kapcsolatban azt mondta, nem tervezik, de ha úgy alakul, akkor annak úgy is kell lennie. Jenőről azt mondta, csodálatos apa. A házaspár nemrég ünnepelte ötödik évfordulóját. Amikor ismerkedni kezdtek, 

még nem ment le az összes Konyhafőnök adás a tévében, ezért titokban kellett tartaniuk kapcsolatukat. Bécsben randiztak akkor, hogy kerüljék a feltűnést, 

és most is oda tértek vissza, de csak egy éjszakára szöktek el. Mozgalmas öt éven vannak túl, más párok tíz év alatt élnek meg ennyi mindent Dóri szerint. 

Sok vetélkedőn vettek részt, nagyon szeretik mindketten új helyzetben kipróbálni magukat. Rácz Jenő tavaly a Sztárbox miatt kevesebb időt töltött a családjával, sokat járt edzésre, ezért január óta tudatosabban alakítja az idejét, több időt akar feleségével és kislányával tölteni. A következő közös nyaralásukra hamarosan indulnak, ismét Ciprus a cél.

Dóri is elkezdett bokszolni, amiről többet is mesél a videóban – amiben egy rendkívüli állásajánlatot is meghallgathatnak.

#Reggeli#rtl#rácz jenő#Videó#színes#Rácz-Gyuricza Dóra#Bulvár#család#boksz#Sztárbox#rácz kamilla

Címlapról ajánljuk