Reggeli

„Lelki stabilitás, logika és vérszomj” – hatalmas az érdeklődés Az Árulók új évada iránt, ilyen jelentkezőket várnak

rtl.hurtl.hu

2024. április 12. 14:22

Nemsokára indul az Árulók második évada. A Reggeli vendégei Nyári Gábor, az RTL szenior kreatív producere és Tárczy Eszter szerkesztő voltak. Utoljára a legnépszerűbb ValóVilág iránt volt akkora az érdeklődés, mint most Az Árulók – Gyilkosság a kastélyban című reality civilekkel forgatott verziója iránt. A szerkesztők a casting kulisszatitkaiba is beavatták a Reggeli nézőit, és azt is elárulták, milyen játékosokat keresnek Magyarország legnépszerűbb realityjébe. 

Hamarosan indul Az Árulók – Gyilkosság a kastélyban második évada. Izgalmas műsorra számíthatunk ezúttal is. A műsor készítői elmondták: olyan sok a jelentkező, hogy utoljára a legnépszerűbb ValóVilág iránt volt akkora az érdeklődés, mint most Az Árulók – Gyilkosság a kastélyban című reality iránt.

Dúskálunk a jóban, de nem mindenki alkalmas erre 

– mondta Nyári Gábor, az RTL senior kratív producere. „Annyira sok jelentkezőnk van, hogy abból több évadot is le tudnának forgatni” – fogalmazott.

Mi kell ahhoz, hogy valaki bekerüljön Magyarország legnépszerűbb realityműsorába?

A műsor készítői olyan különleges karaktereket keresnek, akik valamilyen értelemben különösen alkalmasak a játékra.

Lelki stabilitás, logika és vérszomj 

– Tárczy Eszter szerkesztő ezekkel a vonásokkal jellemezte a tökéletes játékos karakterét. 

Én néhány óra után szétomlanék, nehéz a szerepben maradás 

– vallotta be a műsor kreatív producere. Tehát nem szükséges, hogy a való életben is nyomozással foglalkozzon az illető. Lehet akár egy otthon ülő nyugdíjas, egy tanár vagy pék is. Ha ott van benne a vágy arra, hogy nyomozzon, és jó profilozónak tartja magát, akkor a műsorban a helye.

 

#Reggeli#rtl#Videó#Az Árulók – Gyilkosság a kastélyban#tárczy eszter#reality#Bulvár#casting#árpa attila#nyári gábor

Címlapról ajánljuk