Reggeli

VV Krisztinek egy kupak mutatott utat, erre költötte 36 milliós fődíját

rtl.hurtl.hu

2024. március 7. 9:10

VV Kriszti a ValóVilág 11 győztese bármikor újra jelentkezne a játékba, hiszen a főnyereményen kívül rengeteg dolgot adott neki a műsor. Karnics Krisztina a Reggeliben azt is elárulta, mivel foglalkozik most és mi lett a 36 milliós főnyereménnyel.

VV Kriszti, azaz Karnics Krisztina párbaj nélkül nyerte meg a ValóVilág 11. évadát, ezzel pedig 36 millió forintos fődíjat vihetett haza 2023 tavaszán. Ember Márk a Reggeli műsorvezetője elárulta, ő végig Krisztinek szurkolt a realityben.

Nem az áskálódással, hanem szeretettel vitte végig a játékot.

– árulta el Márk, aki azt is hozzátette, hogy rajong a ValóVilágért.

VV Kriszti bármikor újra beköltözne, bár először csak poénból jelentkezett a ValóVilágba. Ám a negyedik casting után már érezte, hogy bekerülhet a műsorba, ekkor a hazafelé úton talált egy kupakot, amire rá volt írva:

Kockáztass és nyerj

– egészen hihetetlen élmény volt Kriszti számára ez az üzenet, amit meg is fogadott.

Karnics Krisztina azt is elárulta, még nem szórta el a pénzt, amit főleg önfejlesztésre költ: elkezdett egy tetoválóiskolát, ha minden jól alakul nyáron már fogadhatja is az első vendégeket, ráadásul időközben a szerelem is rátalált. 

Kriszti vallja, hogy a pénz csak egy eszköz a boldogságra, aminek segítségével kényelmesebb életet élhet, például több időt tölthet szeretteivel.

A ValóVilág 12. évadában már javában zajlik a jelentkezés, aki ki szeretné magát próbálni Magyarország legnagyobb valóságshowjában, ezen a linken megteheti.

A VV rajongói pedig idén is örülhetnek, hiszen a következő évadban is 0-24 órás betekintést kaphatnak a villalakók életében az RTL+-on. 

#Reggeli#rtl#Videó#vv kriszti#ValóVilág#főnyeremény#jelentkezés#karnics krisztina#Bulvár

Címlapról ajánljuk