Reggeli

Hadas Kriszta a nagymamaságról: Boldogan alszom hajnali háromig a kanapén, ha ők elmennek bulizni

rtl.hurtl.hu

2023. december 19. 10:09

Hadas Kriszta unokája, Rózi kétéves. Már az elején eldöntötte, hogy milyen nagymama szeretne lenni, és ezt egyelőre sikerül is tartania. Az újságíró, szerkesztő a Reggeliben mesélt erről.

Hadas Kriszta már az elején elhatározta, hogy olyan nagyszülő akar lenni, aki olyan, mint egy jó cserejátékos: ül a kispadon, drukkol, de csak akkor áll fel, ha hívják, hogy szükség van rá. 

Igyekszem nem beledumálni a dolgaikba. Nekem az a fontos, hogy a lányom és vejem szülői kompetenciáját erősítsem

– foglalta össze.

Persze így is előfordul, hogy néhány kéretlen tanács kicsúszik a száján, de ilyenkor a lánya „vérben úszó szemekkel” néz rá, így azonnal abbahagyja. 

Hadas Krisztának fontos, hogy amikor az unokával van, ugyanazokhoz a szabályokhoz tartsa magát, amit a lánya és párja lefektettek. 

Hozzátette, szerinte a nagyszülőknek abban is szerepük van, hogy segítsék a szülőket abban, hogy megőrizzék a szülés előtti kapcsolatukat. 

A lányomnak sikerült megőriznie az identitását, és ez szerintem az anyáknál nagyon fontos. Én van, hogy elzavarom őket moziba, vagy én tök boldogan alszom hajnali háromig a kanapén, ha ők elmennek bulizni, mert nekik erre szükségük van.

Hogy mit tegyenek azok a nők, akiknek nincs ilyen segítségük a közelükben, és milyen közben Hadas Kriszta élete a kamasz gyerekével, az kiderül a videóból. 

#Reggeli#Videó#Bulvár#hadas kriszta#család#nagymama#nagyszülő#unoka#anya-lánya kapcsolat

Címlapról ajánljuk