Reggeli

„Tudják jól, hogy drog, de nem értik” – ezért óvja Völgyesi Gabi fiait a kütyüktől

rtl.hurtl.hu

2023. december 6. 9:40

Völgyesi Gabi, a Unique zenekar énekesnője két fiú édesanyja. Gabi nem adja fel a kütyükkel való küzdelmet, szigorú szabályt vezetett be, hiszen saját fiain látja, mennyire felhevült állapotba kerülnek a gyerekek a telefonozástól, szinte drogként hat rájuk. Hogy milyen házirendet talált ki az énekesnő az egyensúly megtartása érdekében, erről beszélt a Reggeliben.

Völgyesi Gabi 9 és 11 éves fiai jól tudják, milyen veszélyeket hordozhat magában a telefonhasználat. Az énekesnő szigorú szabályokat állított fel a kütyü-használattal kapcsolatban:

Tartalmilag és időben is hiszek a korlátozásban 

– mondta a Reggeliben Gabi, aki csak pénteken és szombaton engedi meg a gyerekeinek, hogy használják a telefont másfél órán keresztül, illetve a nagyobbik fia csak heti kétszer viheti be a készüléket az iskolába. Igaz, a kisebbik gyereknek még nincs is saját telefonja.

Szemet hunynak a tanárok a gyerekek telefonozása kapcsán 

– panaszolta az énekesnő, aki szerint nem állapot, hogy a gyerekekhez visszakerülnek a telefonok a szünetekben. Így ahelyett, hogy kimennének az udvarra játszani, levezetni a stresszt, a legtöbben telefonjaikat nyomogatják a folyosón.

Kapok egy fél roncs gyereket, amikor bemegyek a suliba 

– tette hozzá az énekesnő, aki szerint a gyerekek beszűkült állapotba kerülnek a telefonhasználattól, erőszakossá válnak önmagukhoz képest.

Tudják jól, hogy drog, de nem értik 

– ezért is az énekesnő inkább az olvasásra szocializálja gyerekeit a kütyühasználattal szemben.

 

#Reggeli#Videó#Bulvár#völgyesi gabi#telefonhasználat#gyereknevelés#nevelés#család#kütyü#függőség

Címlapról ajánljuk