Reggeli

Lagzi előtt hónalj botox – ezeket a beavatkozásokat kérik a férfiak a leggyakrabban a plasztikai sebészektől

rtl.hurtl.hu

2023. november 9. 8:18

Régen mindenki nagyon fiatal szeretett volna lenni (vagy annak szeretett volna tűnni), de most szexi az, ha valakinek vannak karakterisztikus, korral jövő változásai – mondta a Reggeliben Dr. Kovács András plasztikai sebész. Azaz nem ciki az ősz hajszál, őszes borosta és a ráncok is mutathatnak jól. Papp Gergő, műsorvezető gyorsan meg is kérdezte, hogyan lehet – Brad Pittéhez vagy a legszexibb férfinak választott Patrick Dempsey-éhez hasonló – kockás álla, illetve a nagyon divatos hónalj botox is foglalkoztatta.

Míg korábban a plasztikai beavatkozásoknak elhanyagolható része, 3-4 százalék volt a férfiak körében, addig az utóbbi években megugrott az erre vállalkozó férfiak száma. Ma már 25-30 százaléka a beavatkozásoknak a férfiak körében történik – magyarázta a beszélgetésben a plasztikai sebész.

Sokan érkeznek maguktól, de van, akiket a párjuk hoz el azzal a kéréssel: csináljunk valamit, hogy frissebb legyen a megjelenése

– tette hozzá.

Szerinte sokszor az van, hogy a férfiak el sem mennének, de a nők ráveszik őket. Alapvetően ugyanis tartózkodnak a beavatkozástól, ha valamit ki kellene emelni, a szakember szerint a ráncaik zavarják őket a legjobban.

  • Miket kérnek leggyakrabban a férfiak?
  • Milyen technikákkal dolgoznak a plasztikai sebészek?
  • „50-es vagyok, de 30-as szeretnék lenni” – hogyan érhetjük el?
  • Hogyan lehet valakinek kockás álla?
  • Mi az a hónalj botox, amit még a plasztikai sebész is évente kétszer beszúrat magának?

Dr. Kovács András plasztikai sebész ezekre a kérdésekre is válaszol a fenti videóban. 

 

#Reggeli#Videó#Bulvár#plasztikai sebész#dr. Kovács András#plasztika#modell#botox#feltöltés

Címlapról ajánljuk