Reggeli

„Egy igazi kannibál, ő oda fog menni és vért fog inni” – Molnár Áron elárulta, melyik lehet szerinte a Sztárbox legjobb meccse

rtl.hurtl.hu

2023. október 31. 9:56

Molnár Áron kiütötte Frohner Fecót a Sztárbox első összecsapásában, rögtön a második menetben. A színész azt mesélte, hogy teljesen beszippantotta őt a Sztárbox, lépett már fel 3 ezer ember előtt, volt 40 ezres tüntetésen, de soha nem tapasztalta azt az energiát, amit a sportcsarnokban átélt.

Az első menetre nem nagyon emlékszik. Fülig ért a szája és alig várta, hogy nekimehessen az ellenfelének – mesélte Áron. Kedden lesz az első edzése, ahol át fogják beszélni a vasárnapi meccset.


Miller Dávid beszélt Fecóval a meccs után, mindketten azt gondolták, hogy Áron jobban neki fog menni már az első menetben. De tudatos volt, hogy a színész visszafogta magát. Molnár Áron elmondta, hogy már korábban is „bokszolgatott”, de az intenzív része, vagyis a heti 4-5 boksz, mellette futás és erősítés 7 hónappal ezelőtt kezdődött. A fizikai megpróbáltatásokat átélve, Áron megragadta az alkalmat, hogy Milák Kristóf úszó helyzetére reagáljon. Szerinte döbbenetes munka, amit az élsportolók véghez visznek, és meg kell nekik engedni, ha úgy gondolják, hogy megállnának.

Az edzői azt mondták Áronnak, hogy van benne vér a sporthoz. De ő sosem fogja magát bokszolónak tartani, csak belekóstolt ebbe a sportba. Nem felejtette el megdicsérni Frohner Fecó kiállását. Áron szerint Fecó tökös volt.

Van önbizalom meg nagyképűség, most meglátjuk, melyik lesz

– mondta Áron Istenes Bencéről, akinek meccsére az ifjabb Schorbert Norbival nagyon kíváncsi.

Áron egyik jóbarátja, Nagy Ervin, aki szerinte szintén nagyon kemény meccset vívott. Árpa Attilát viszont meg lehetett volna fogni szerinte, ha Ervin lábon kimozogja. A színész teljesítményéhez azt is hozzátette: hogy ember legyen a talpán, aki 100 kiló fölött beáll valaki ellene a ringbe. A videóban kiderül, hogy Áron szerint melyik lesz a Sztárbox legjobb meccse.

#Reggeli#Videó#Sztárbox#molnár áron#frohner fecó#kiütés

Címlapról ajánljuk