Opitz Barbi: Továbbra is mindenki ránk van szállva, de már nem érdekel, hogy sokan nem örülnek a kibékülésünknek„Elengedem” címmel hozott ki új klipet Opitz Barbi. Sokan egyből arra asszociáltak, hogy az új dal összefügg a párkapcsolatával. Az énekesnő most a Reggeliben tisztázta a kérdést.
Reggeli

Opitz Barbi: Továbbra is mindenki ránk van szállva, de már nem érdekel, hogy sokan nem örülnek a kibékülésünknek

rtl.hurtl.hu

2023. június 9. 13:26

„Elengedem” címmel hozott ki új klipet Opitz Barbi. Sokan egyből arra asszociáltak, hogy az új dal összefügg a párkapcsolatával. Az énekesnő most a Reggeliben tisztázta a kérdést.

A jelenlegi kapcsolatomtól teljesen független a dal. Minden rendben van, köszi, jól megvagyunk 

– szögezte le Barbi gyorsan a beszélgetés elején. Már tavaly tavasszal megírta ezt a számot, de csak most tudta kihozni.

Az Elengedem most főleg az őt érő negatív hatásokra vonatkozik. Barbi ugyanis sok mindenen ment keresztül az elmúlt időben. Másfél hete támadták meg egy plázában, több lány rontott rá, Barbinak a táskájával kellett védenie magát. 

Múlt héten erről a Reggeliben is mesélt.

 

Soha nem akartam ezt a káoszt, ami körülöttem van

– mondta most Barbi, aki szerint mindenkinek vannak problémái, csak az ismert emberek esetében ez sokkal látványosabb. Úgy érzi, az elmúlt évek megkeményítették, ma már sem cikkeket, sem kommenteket nem olvas magáról.

Továbbra is mindenki ránk van szállva. Nem örülnek nekünk, hogy kibékültünk, de igazából nem érdekel már 

– árulta el Barbi, aki a barátját is megkérte, hogy ne küldje át neki a róluk szóló híreket.

 

 

#Reggeli#Videó#Bulvár#klippremier#opitz barbi#rtl#párkapcsolat

Címlapról ajánljuk