Reggeli

Balogh Levente: Balázs nagyon emlékeztet a 25 éves önmagamra – közösen nyilatkozott az ásványvízkirály és asszisztense

rtl.hurtl.hu

2023. május 15. 12:58

Pénteken véget ért Az álommeló, Keserű Balázs lett Balogh Levente elnöki asszisztense. Bár hivatalosan csak június 1-jén kezd, már most elárulta a Reggeliben, mire számít. Sőt, Balogh Levente elmondta, mit látott meg Balázsban, amiért végül őt választotta.

Bár az elnöki asszisztens hivatalosan csak a következő hónap elején áll munkába, addig is folyamatosan veszi majd át a feladatokat – mondta el Balogh Levente. Például rendbe kell tenni a Cápák között szerződéseit és a befektetéseket is, de a tervek szerint Balázs át fog járni a cégei között, hogy őt képviselje.

Balázs nagyon emlékeztet a 25 éves önmagamra

– mondta, és szerinte a fiú talán képzettebb is mint ő volt ennyi idősen.

Levente elmondta, az első három hónap arról fog szólni, hogy Balázsnak nagyon kell majd figyelnie, és az új feladatokat csak ezután kapja meg. Balázs a rá váró munkával kapcsolatban elmondta, 2017-ben – amikor Budapestre költözött – találkozott először Levente nevével, és azóta is folyamatosan figyelte, mikor dolgozhatna együtt vele. Eddig a lehetőségek vagy az időpont nem volt megfelelő.  

Ez a hat hét nagyon kettős volt, egyrészt önismereti tréningnek sem volt utolsó 

– idézte fel a játékos. Másrészt a jelöltek – bár ellenfelek voltak – önmagukat adták, és barátok maradtak a nap végén is.

Azt is elárulta, hogy mindig szerette, ha nemcsak egy feladata van, hanem egyszerre több területet kapcsolhat össze.

azt látom, hogy ez a pozíció pont ilyen. Nagyon komplex, de szerintem pont ez a legszebb az egészben

– mondta Balázs. Levente pedig egyszerűen úgy fogalmazott arra a kérdésre, milyen tulajdonságai vannak egy jó asszisztensnek:

a jó asszisztens olyan, mint Balázs.

Úgy gondolja, hat hét alatt sikerült megismernie jövőbeli munkatársát, sőt őt is jobban megismerték. Az egész ország tudja, hogy ki az a Keserű Balázs.

Az utolsó adásról azt mondta, a döntősök mindketten alkalmasak voltak a pozícióra, csak más-más feladatrészre. Az utolsó pillanatig mérlegelt. „Azon gondolkoztam, hogy mire van most szükségem, de nekem most a szakmai részre volt” – magyarázta.

Balázs a cégek között mozog majd, a második helyezett Detti viszont komplett projekteket kapott volna.

Balázs akkor volt rosszabb, amikor csoportban dolgoztak. Viszont szimpatikus volt, hogy nagyon nem akart konfrontálódni

– mondta.

#Reggeli#Videó#Az álommeló#keserű balázs#balogh levente#munka#asszisztens#elnöki asszisztens#Életmód#Bulvár

Címlapról ajánljuk