„Anyuka nagyon jól kezeli” – ezt gondolja a protokollszakértő Lajos herceg elbűvölő viselkedésérőlIII. Károly koronázásán az ötéves unoka, Lajos herceg ismét elvitte a show-t. Bár a hosszú ceremónián úgy viselkedett, mint bármelyik más kisgyerek tette volna egy hasonló helyzetben, a király unokái számára az átlagosnál több korlátot szabnak. Megtanították nekik, hogy ők képviselik az országot, és addig asztalhoz sem ülhetnek, amíg nem tanulnak meg rendesen enni. A Reggeli vendége Molnár-Török Gabriella protokollszakértő volt.
Reggeli

„Anyuka nagyon jól kezeli” – ezt gondolja a protokollszakértő Lajos herceg elbűvölő viselkedéséről

rtl.hurtl.hu

2023. május 10. 8:13

III. Károly koronázásán az ötéves unoka, Lajos herceg ismét elvitte a show-t. Bár a hosszú ceremónián úgy viselkedett, mint bármelyik más kisgyerek tette volna egy hasonló helyzetben, a király unokái számára az átlagosnál több korlátot szabnak. Megtanították nekik, hogy ők képviselik az országot, és addig asztalhoz sem ülhetnek, amíg nem tanulnak meg rendesen enni. A Reggeli vendége Molnár-Török Gabriella protokollszakértő volt.

#Reggeli#Videó#Életmód#brit királyi család#iii. károly#koronázás#royal baby#lajos herceg#sarolta hercegnő#györgy herceg#protokollszakértő#molnár-török gabriella

Címlapról ajánljuk