Reggeli

Tudtán kívül készült szexvideó VV Lisszáról: Ki akartam töröltetni, de nem volt rá hajlandó

rtl.hurtl.hu

2023. május 9. 11:18

VV Barna kamaszkorában meggondolatlan döntést hozott: átküldött egy jó barátjának egy szexvideót, de nem számított rá, hogy a barátja másnak is megmutatja a felvételt.

Bár a ValóVilág után nehéz titokban tartani, milyen a testük ruha nélkül, VV Lissza nem híve a meztelen fotók küldözgetésének, mert szerinte könnyen visszaélhetnek vele, ha rossz kezekbe kerül. VV Barna viszont többször küldött már pikáns képet magáról, de úgy érzi, mindennek megvan a helye és az ideje, a nőktől pedig egyenesen kiábrándítónak tartja, ha rögtön ezzel indítanak egy ismerkedésnél. VV Barna azt mondja, amióta kijött a ValóVilág villából, többször előfordult, hogy nulla beszélgetés után azonnal meztelen képeket kapott lányoktól. Szerinte akkor fér bele az intim fotó-csere, ha valaki távkapcsolatban él és mindketten benne vannak a játékban.

Nekem életemben egyetlen egy ember volt, akinek küldtem meztelen fotót. Benne 100 százalékosan megbíztam, nem lett belőle baj, de ismerkedésnél soha nem küldök ilyen képet 

– mondta VV Lissza a Reggeliben.

VV Barna néha tesz kivételt: amikor kizárólag a szex a célja az ismerkedésnek, akkor előfordul, hogy intim képet küld, de lehagyja róla az arcát. Ilyenkor úgy készíti a fotót, hogy semmilyen felismerhető rész ne legyen rajta a testéről, például egy tetoválás, amiről könnyen beazonosítják. VV Lissza viszont izgulhatott egy videó miatt, amit a tudta nélkül készítettek.

A fiú telefonjában vettem észre, hogy ott van egy videó az együttlétünkről. Megkérdeztem, hogy ez mi? Ő pedig elismerte, hogy van egy gyűjteménye lányokról. Ki akartam töröltetni, de nem volt rá hajlandó 

– mondta VV Lissza a Reggeliben. 

VV Barna kamaszkorában meggondolatlan döntést hozott: átküldött egy jó barátjának egy szexvideót, de nem számított rá, hogy a barátja másnak is megmutatja a felvételt és az érintett lány fülébe is visszajut. Megbánta, amit tett és megfogadta, hogy soha többet nem fog megalázó helyzetbe hozni senkit.

#Reggeli#Videó#vv lissza#vv barna#ValóVilág#fenyvesi barna#szabó melissza

Címlapról ajánljuk