Reggeli

Magyar Ken baba: Ken papa nem szeretnék lenni

rtl.hurtl.hu

2023. május 9. 7:52

Einwiller Gregor, a magyar Ken baba, akit a ValóVilág 9. szériájában ismerhettünk meg, kicsi korától vonzódott a babákhoz, etalonnak tartotta azt, ahogy ezek a játékok kinéznek. 

Greg ma már nem ragaszkodik hozzá, hogy Kent lássák benne, de gyerekkorában úgy érezte, szeretne a tökéletes férfihez hasonlítani. A Vajdaságban nőtt fel, ott nem fogadták jól az emberek, hogy egy játékbabához akar hasonlítani, idővel meg is kopott a rajongása és akkor éledt újra, amikor Magyarországra költözött. 

Gregnek ez csak egy hobbi, vannak fellépései, de mostanában kevesebbet vállalt, mert magánéleti okok miatt elég mélyre zuhant, depressziós lett és öt hét alatt tíz kilót fogyott. A kérdésre, hogy gondolkodott-e plasztikán, ma már teljesen mást válaszol, mint néhány évvel ezelőtt.

Én a genetikámnak köszönhetem, hogy hasonlítok Kenre, ha megműttetem magam, már nem leszek kuriózum. Ken papa nem szeretnék lenni 

– mondta Greg a Reggeliben. 

Ma már azt sem bánja, hogy nem plasztikáztatta meg az orrát, amit fiatalabb korában még nagyon szeretett volna. De szerinte a jó adottságok sem tartanak örökké, ezért egy kis botox vagy hialuronfeltöltés még beleférhet, ha már kevés lesz a jó genetika. 

#Reggeli#Videó#ken baba#hasonmás#greg#ValóVilág#fogyás#Einwiller Gregor

Címlapról ajánljuk