„Amikor ott jártam, végig sírtam” – Széles Iza ugyanabból a perui árvaházból fogadna örökbe, ahonnan őt is magukhoz vettékSzéles Iza énekesnőt négyévesen fogadta örökbe a volt limai nagykövet házaspár. Iza történetét egy ország ismerhette meg, amikor 2016-ban a Keresem a családom című műsorban Liluék felkutatták a perui gyökereit. A műsorban a biológiai anyjával és egyik nővérével is találkozni tudott. Azóta is tartják a kapcsolatot. Bár családjának nincs telefonja, néhány havonta tudnak beszélni. Iza járt abban az árvaházban, ahonnan őt is örökbe fogadták. Azt mondja, végig sírt, amíg ott volt, és ha teheti, ő is szívesen magához venne egy gyermeket.
Reggeli

„Amikor ott jártam, végig sírtam” – Széles Iza ugyanabból a perui árvaházból fogadna örökbe, ahonnan őt is magukhoz vették

rtl.hurtl.hu

2023. május 5. 9:36

Széles Iza énekesnőt négyévesen fogadta örökbe a volt limai nagykövet házaspár. Iza történetét egy ország ismerhette meg, amikor 2016-ban a Keresem a családom című műsorban Liluék felkutatták a perui gyökereit. A műsorban a biológiai anyjával és egyik nővérével is találkozni tudott. Azóta is tartják a kapcsolatot. Bár családjának nincs telefonja, néhány havonta tudnak beszélni. Iza járt abban az árvaházban, ahonnan őt is örökbe fogadták. Azt mondja, végig sírt, amíg ott volt, és ha teheti, ő is szívesen magához venne egy gyermeket.

 

#Reggeli#Videó#Széles Iza#anyák napja#rtl#örökbefogadás

Címlapról ajánljuk