Horányi Juli: Nagyon bánt, hogy az lett a narratíva, hogy én a Rúzsa Magdit támadtam megAz énekesnő szerint Magdi ugyanolyan elszenvedője ennek a történetnek, mint ő és a csapata. Próbálta hívni is Magdit, de mindig csak a menedzserét érte el.
Reggeli

Horányi Juli: Nagyon bánt, hogy az lett a narratíva, hogy én a Rúzsa Magdit támadtam meg

rtl.hurtl.hu

2023. április 19. 12:03

Az énekesnő szerint Magdi ugyanolyan elszenvedője ennek a történetnek, mint ő és a csapata. Próbálta hívni is Magdit, de mindig csak a menedzserét érte el.

Kísértetiesen hasonlít Horányi Juli és Rúzsa Magdi videoklipje. Juli a közösségi médiában osztotta meg követőivel, hogy mennyire kiakadt. Elkeserítőnek tartja az ügyet, nemcsak amiatt, hogy szerinte lenyúlták a szellemi tulajdonát, hanem azért is, mert sokan azzal vádolják, hogy beleszállt Magdiba, holott Juli szerint ez nem igaz.

Tudomásom szerint ugyanaz volt a gyártócég, és én kezdettől őket teszem felelőssé

– mondta a Reggeliben.

Juli úgy érzi, hogy a kreatív csapatát és a támogatóit is megalázták, ezért nem hagyja szó nélkül az ügyet.

A gyártóktól nyilvános bocsánatkérést vagy kártérítést vár el, de ez az ügy még folyamatban van.

A kreatív ötletről, a forgatási helyszínről egyedül a gyártócsapat tudott. Mivel tavaly forgattuk a klipet, ők már ezt jó ideje tudták, és szerintem jelezniük kellett volna Magdinak, hogy már készült egy nagyon hasonló klip 

– hangsúlyozta az énekesnő.

Juli reméli, hogy Magdival is tisztázni tudják majd ezt a félreértést, Juli többször is kereste az énekesnőt telefonon, de egyelőre csak a menedzserét érte utol.

 

#Reggeli#Videó#horányi juli#rúzsa magdi#rtl#videóklip#plágium#Bulvár

Címlapról ajánljuk