Reggeli

Testsúlya több mint felét leadta Bock Márton, most másoknak segít fogyni

rtl.hurtl.hu

2023. március 22. 8:17

Lefogyni sem könnyű és megtartani sem az elért eredményt. Mégis, ha megnézed a Bock Mártonnal készült beszélgetést, rájössz, hogy semmi sem lehetetlen.

Nem tudta, hogy mennyi ideig fog tartani, hogy megszabaduljon felesleges kilóitól. Szerinte senki nem veszi jó néven a fogyás elején, ha arra kell gondolnia, hogy ez évekig is tarthat. Amikor másoknak beszél arról, hogy heti egy vagy másfél kiló mínusszal számolva a fogyás eltarthat 1-2 évig, akkor kapnak sokkot az emberek.

Márton „túlsúlymentorként” másoknak segít elérni a kívánt fogyást. Azt mondja szeretettel dolgozik a túlsúlyos embereket ért napi atrocitások miatt. Minden nap megnézi, hogy kliensei mit esznek és tanácsokkal látja el őket.

Csináljuk többször jól, mint ahányszor csináljuk.

Márton a mai napig küzd falási rohamokkal, nem akarja eltitkolni, hogy hetekkel ezelőtt volt a legutóbbi aminek végén döbbent rá, hogy mit is csinál. De egy ilyen után sem szabad feladni, fel kell állni belőle és folytatni tovább a diétát. Szerinte az a lényeg, hogy másnap talpra tudjon állni.

Bár a túlsúlynak egészségügyi kockázatai is vannak, a hozzá forduló emberek jelentős részét nem az egészsége érdekli. „Inkább a nőiességük, férfiasságuk szeretnék megélni, szeretnének jól kinézni, vagy szeretnék bemutatni a középső ujjukat annak, aki nem hitt bennük.”

#Reggeli#Videó#fogyás#bock márton

Címlapról ajánljuk