Reggeli

„Feszültséget kelt ez bennem, rossz érzéssel tölt el” – VV Kriszti reagált Melina rideg kézfogására

rtl.hurtl.hu

2023. március 7. 10:45

A Való Világ 11 győztese, VV Kriszti a Reggeliben elárulta, milyen tervei vannak a következő időszakban, és milyen villatársakkal szeretne leülni beszélgetni. 

106 nap után VV Kriszti lett az, aki hazavihette a 36 millió forintot. A Való Világ 11 győztese két napja hagyta el a villát, a Reggeliben elmesélte, hogy mennyire hozzászokott a bezártsághoz.

Olyan idegen kint, fura, annyira elszoktam, olyan jó volt odabent lenni bezárva. Alig tudtam elaludni tegnap az ágyamban, mert nem az a nagy tér várt otthon, mint bent a villában

– mondta.

Úgy érzi, nyitott könyv volt a villában, önmagát akarta adni. Terv, taktika nélkül költözött be, jegyezte meg, ez szerinte probléma is volt. 

Rengetegszer sírtam az elején, sokszor nem voltam ott fejben. Amikor a srácok segítettek kicsit felkaparni a földről, akkor kezdtem rájönni, hogy gondolkodni is kell ebben a játékban, figyelni.

A beszélgetésben kitértek arra is, hogy az eredményhirdetéskor a második helyezett Melina nem akarta megölelni Krisztit, csak egy rideg kézfogást kapott tőle.

„Feszültséget kelt ez bennem, rossz érzéssel tölt el, hogy így kell valakitől elválnom. Tök jó lett volna a végére helyrehozni, fáj, hogy nem sikerült. Hátha egyszer le tudunk ülni beszélni” – mondta. Kriszti egyébként sokszor Melinát tartotta a legerősebb játékosnak, és a többiek furcsállták is, hogy miért nem saját magát.

Rico viszont örült neki, és Kriszti nagyon szeretne találkozni a való életben is azokkal, akikkel közeli viszonyba került. Ilyen Bibi, Barna, Reni és Ákos, átbeszélné velük mindazt, amit átéltek a villában.

Nem gondoltam volna, hogy ekkora tanító lesz nekem ez a játék

– jegyezte meg a VV-győztes. Kiderült, a következő időszakban fejlődni szeretne, egyetemre akar menni, pszichológiát szeretne tanulni, emberekkel foglalkozni, illetve meg szeretne tanulni tetoválni.

Kissé elérzékenyülve tért ki arra is, hogy szeretne bizonyítani a szüleinek, akik nagyon büszkék rá, és örül, hogy lekerül róluk az a teher, hogy róla gondot viseljenek.

#Reggeli#Videó#Bulvár#való világ#vv kriszti#győztes#finálé#tervek#nyeremény

Címlapról ajánljuk