Fókusz

VV Melinától csak egy rideg kézfogásra futotta – most elárulta, miért utasította el VV Kriszti ölelését

Forgó ViktorForgó Viktor

2023. március 6. 19:07

A Való Világ történetében harmadszor koronáztak királynőt, VV Kriszti lett az, aki mindent vitt. A Fókuszban megmutatjuk, milyen volt a finálé a kulisszák mögött.

Anya, apa, látjátok, hogy megcsináltam? Büszkék vagytok?

– VV Kriszti meghatódva állt kamerák elé a Való Világ fináléja után, ahol kiderült, hogy ő lett az idei évad győztese.

A végső küzdelem közte és VV Melina közt zajlott, VV Rico harmadik helyezettként távozott, miután ő kapta a legkevesebb szavazatot a döntőben. Az este folytatásában plátói szerelmével, VV Anitával próbált vigasztalódni.

„Büszkén fölvállalnám, ha esetleg lehetne köztünk valami, annak én nagyon örülnék. És hát akkor mondhatnám, hogy nem a Való Világot nyertem meg, de megnyertem Anitát” – osztotta meg Rico, holott Anita már a villában is jelezte a fiúnak: nem lesz soha közük egymáshoz, csak „spancik” lesznek.

Mindenesetre Rico a Fókusz kamerái előtt kérte el Anita telefonszámát, amit ő „Anitámként” írna be. A lány végül „lábas hercegnőként” jegyezte magát volt villatársa telefonjába, amit Rico egy jókora lábpuszival hálált meg.

VV Melinától csak egy rideg kézfogásra futotta – a villa ezüstérmese elárulta, miért utasította el VV Kriszti ölelését
Fotó: Fókusz

Na de vissza a döntőhöz: lássuk, mit nyert a második helyezett Melina. Semmit – végül még csak egy ölelést sem a győztestől, mert azt ő maga utasította el, és csak egy rideg kézfogásra futotta a részéről.

„Kezet mindenféleképpen akartam vele fogni, hiszen a tiszteletemet kimutatom, ugyanis ő nyert, a sikert senkitől nem vonom meg. 

De az ölelést túlzásnak éreztem volna, hiszen ő egy olyan ember számomra, aki annyira távol áll tőlem, és annyira nem tudok vele azonosulni, hogy nem én akartam lenni az a személy, akit megölel ilyen szánalom gyanánt

– magyarázta meg a gesztusát a Fókusznak.

Krisztinek ez fájt. 

VV Melinától csak egy rideg kézfogásra futotta – a villa ezüstérmese elárulta, miért utasította el VV Kriszti ölelését
Fotó: Fókusz 

Én megértem azt, hogy benne ilyenkor mi zajlik, nyilván nagyon nehéz lehet ezt neki felfogni. Nekem az fáj, hogy amikor ő akar nyitni, vagy amikor ő akar ölelni, akkor ölelhet, viszont ha én akarok ölelni, akkor azt nem engedi

– reagált a Való Világ győztese.

Kriszti a Fókusznak arról is mesélt, szereti megélni a negatív érzelmeit is, felidézte a fürdőszobában megélt mélypontjait, majd végül tükörképének mondta el, mennyire büszke magára, hogy megnyerte a versenyt.

#Fókusz#Videó#való világ#döntő#finálé#győztes#vv kriszti#vv melina#vv rico

Címlapról ajánljuk