Így bulizott együtt VV Rico és villabeli szerelme a ValóVilág fináléja utánRico álma valóra vált: videón, ahogy együtt táncol kiszemeltjével.
Bulvár

Így bulizott együtt VV Rico és villabeli szerelme a ValóVilág fináléja után

rtl.hurtl.hu

2023. március 6. 13:31

Rico álma valóra vált: videón, ahogy együtt táncol kiszemeltjével.

Úgy tűnik, hogy VV Rico és VV Anita kapcsolata felívelőben van. A vasárnap esti BeleValóVilágban az utolsó szó jogán VV Anita először bocsánatot kért a harmadik helyezettől korábbi viselkedése miatt:

Rico, szeretnék tőled elnézést kérni, hogy bent olyan csúnyán viselkedtem veled, de lássuk be azért, hogy kicsit megérdemelted

– kezdte vallomását a srác kiszemeltje, aki azt is bevallotta, hogy nagyon büszke Ricóra, mert szerinte sokat változott a villában, főleg miután ő kiesett.

Benne vagyok a barát kosárban?

– kérdezett vissza reménykedve a fiú.

Hát, span, jó?

– válaszolta Anita, majd visszaadta neki a mellényét.

 

Rico a kiesése után az rtl.hu-nak vallott arról, hogy Anitában meglátta azt a nőt, akivel társként is együtt tudna lenni:

 

Vasárnap a ValóVilág 11. évadának búcsúbuliján a villalakók és a stábtagok is részt vettek, köztük a BeleValóVilág műsorvezetője, Kamarás Norbi és barátnője, Odett is, aki egy videót is közölt a buliról Instagram-történetében. Ezen a felvételen látható, amint Rico és Anita összemelegednek egymással a táncparketten, és együtt rázzák a VALMAR és Manuel Éget a nap című dalára.

Új hír

Nyitókép: Instagram

#Bulvár#vv rico#vv anita

Címlapról ajánljuk