„Itthon egy kőműves 500-600 ezer forintot kap, Svájcban kétmilliót” – Boros Péter munkaközvetítőként segíti a külföldi munka iránt érdeklődő magyarokatBoros Péter hat évet élt kint Svájcban, azóta itthonról segíti azokat a munkavállalókat, akik szeretnének kint szerencsét próbálni. A Reggeliben azt mondta, többek között azért lett munkaközvetítő, mert úgy tapasztalta, sok az átverés a külföldi munkák terén: ajánlatokkal kecsegtetik a magyarokat, majd ha kiutaznak az adott országba, kiderül, hogy nem várja ott őket senki. Mennyivel drágább az élet Svájcban, és mennyivel ér ott többet vagy kevesebbet a magyar építőipari fizetések többszöröse? A beszélgetésből ez is kiderül.
Reggeli

„Itthon egy kőműves 500-600 ezer forintot kap, Svájcban kétmilliót” – Boros Péter munkaközvetítőként segíti a külföldi munka iránt érdeklődő magyarokat

rtl.hurtl.hu

2023. február 28. 8:02

Boros Péter hat évet élt kint Svájcban, azóta itthonról segíti azokat a munkavállalókat, akik szeretnének kint szerencsét próbálni. A Reggeliben azt mondta, többek között azért lett munkaközvetítő, mert úgy tapasztalta, sok az átverés a külföldi munkák terén: ajánlatokkal kecsegtetik a magyarokat, majd ha kiutaznak az adott országba, kiderül, hogy nem várja ott őket senki. Mennyivel drágább az élet Svájcban, és mennyivel ér ott többet vagy kevesebbet a magyar építőipari fizetések többszöröse? A beszélgetésből ez is kiderül.

#Reggeli#Videó#külföldi munkavállalás#svájc#külföldön dolgozó magyarok#építőipar

Címlapról ajánljuk