Reggeli

„Évek óta nyomod ezt a bullshitet” – parázs vita alakult ki élő adásban Pácz Viki és Ambrus Attila között

rtl.hurtl.hu

2023. február 22. 12:10

A Reggeliben a meghívottak arról vitáztak, hogy boldogíthat-e a pénz vagy sem, de főként Ambrus Attila múltjáról esett szó.

A vita legelején mindkét fél kifejtette az álláspontját. Röviden: Ambrus Attila azt gondolja, hogy bár megégette már magát a pénz miatt, most már rájött, hogy a pénz nem minden. Pácz Viki pedig amellett érvelt, hogy igenis szükség van pénzre ahhoz, hogy boldog életet éljünk.

A stand-upos szerint álszent dolog, hogy a bankrablásairól hírhedté vált Ambrus Attila arról beszél, hogy neki nem számít a pénz. A Viszkis pedig azt fejtegette, hogy bár gyarló, hedonista, mohó életet élt, bankot, postát rabolt, ezeket nem teszi ki szívesen a polcra, és ma már másképp gondolkodik.

Pácz Viki szerint mindig azok mondják azt, hogy nem fontos a pénz, akiknek sok van belőle, így meg is kérdezte Ambrustól, hogy annak idején mire költötte a 196 millió forintot. Kiderült, többnyire „elpattintotta”, élményeket gyűjtött belőle.

Az első betelefonáló is kérdőre vonta Ambrus Attilát, hogy bár vicceskedve mesélik a műsorban, egyáltalán nem vicces, hogy emberekre fegyvert fogott a rablásai alatt, és vajon gondolt-e valaha arra, hogy nekik mekkora traumát okozott ezzel.

„Több száz embert bezártam különböző helyekre” – ismerte el a Viszkis, jogosnak tartva a néző véleményét. Azt mondta, volt, aki soha nem bocsátott meg neki, de ő mindenért megfizetett és megkapta a büntetését.

Pácz Viki a továbbiakban azt rótta fel, hogy szerinte Ambrus Attila azt hiszi, hogy „feloldozást nyer, ha ezzel körbehaknizik”, ezért tartja álszentnek. „Évek óta nyomod ezt a bullshitet” – fakadt ki.

Ambrus Attila erre úgy replikázott: vitapartnere akármit mondhat, ő attól a saját útját járja, hitelesnek tartja magát, és be meri vállalni, ha valami rosszat tett. Az éles vitának végül egy betelefonáló vetett véget, aki sokallta Pácz Viki kritikáit.

A stand-upos azzal zárta a beszélgetést, hogy mindez nem Ambrus Attila személye ellen szólt, és reméli, hogy szavaival nem bántotta meg.

#Reggeli#Videó#Bulvár#ambrus attila#Pácz Viki#lopás#pénz#boldogság#rablás

Címlapról ajánljuk