Reggeli

„Mivel nyugdíjas, még járulékot sem kell fizetni utána” – Frohner Fecó anyukáját vette fel maga mellé

rtl.hurtl.hu

2023. január 24. 10:19

Frohner Fecó sokáig keresgélt, de nem talált édesanyjánál jobb asszisztenst maga mellé. Bár nem sétagalopp az együtt dolgozás, a fodrász önfejlesztésnek fogja fel, hiszen a kellemetlen helyzeteket is meg kell tanulnia kezelni. Fecó azt is elárulta, milyen gyerekkori becenév emlegetésével hozza zavarba az édesanyja.

Fecó a Reggeliben arról beszélt, hogy a mikromenedzselés nagyon sok energiáját elvitte, így nem jutott ideje a szalon továbbfejlesztésére. Ezért úgy döntött, hogy asszisztenst fogad maga mellé. Sok embert meghallgatott, de nem talált senkit, akit el tudott volna képzelni ebben a pozícióban. 

A Celeb vagyok, ments ki innen! után jött az ötlet, hogy édesanyjának kellene adni a munkát, hiszen ő helyettesítette Fecót, amíg Kolumbiában küzdött az elemekkel. Azért is született meg ez az ötlet, mert Fecó nagyon sok jó visszajelzést kapott a vendégektől édesanyjával kapcsolatban. Anyukája már nyugdíjas, de Fecó elmondása szerint jógával, meditálással és boxszal tartja fiatalon magát, sőt motorozni is eljár.  

Az ember azért végiggondolja magában, hogy szeretne-e az édesanyjával vagy az édesapjával dolgozni. Az esetek nagy részében a válasz erre az, hogy nem. Nekem is ez volt az elején

– aztán még egyszer végig gondolta, és arra jutott, hogy jó önfejlesztés lenne, ha egy ilyen szituációban kellene nap mint nap helytállnia.

Ezért döntött végül amellett, hogy felveszi anyukáját maga mellé. Nevetve hozzátette:

mivel nyugdíjas, még járulékot sem kell fizetni utána.

Bár vannak azért hátulütői is annak, hogy együtt dolgoznak. Fecót gyakran hívja otthon anyukája Pufikának, a fodrász viszont annyira nem örül neki, amikor a szalonban is ezen a néven szólítja, de Fecó szerint anya-fiú párosként jól veszik az akadályokat.

#Reggeli#Videó#Belföld#frohner fecó#munka#fodrász#szalon#anyuka#asszisztens#nyugdíjas

Címlapról ajánljuk