„Nem tehetem meg, hogy szórjam a pénzt, mint egyesek” – ezért jár tankolni és bevásárolni Romániába Kübekháza polgármestere600 forintos gázolaj és 502 forintos benzin – ennyiért tankolhatunk Romániában, erről Kübekháza polgármestere mesélt a Reggeliben. A tankolást és a bevásárlást is ott intézi, mert mint elmondta, polgármesterként, családfőként „nem tehetem meg, hogy szórjam a pénzt, mint egyesek”. Az elszabadult energiaárak és benzinárak miatt a magyar kormány Magyarország végrehajtója lett a polgármester szerint, és a társadalom alrétegei ettől szenvednek. Az ársapkás termékek kivételével mindent érdemes Romániában vásárolni. Háromgyermekes édesapaként nem teheti meg, hogy karba tett kézzel nézze, hogy tönkretegyék – mondta Dr. Molnár Róbert, Kübekháza polgármestere, aki szerint a szegénység kreatívvá tesz minket.
Reggeli

„Nem tehetem meg, hogy szórjam a pénzt, mint egyesek” – ezért jár tankolni és bevásárolni Romániába Kübekháza polgármestere

rtl.hurtl.hu

2023. január 13. 9:12

600 forintos gázolaj és 502 forintos benzin – ennyiért tankolhatunk Romániában, erről Kübekháza polgármestere mesélt a Reggeliben. A tankolást és a bevásárlást is ott intézi, mert mint elmondta, polgármesterként, családfőként „nem tehetem meg, hogy szórjam a pénzt, mint egyesek”. Az elszabadult energiaárak és benzinárak miatt a magyar kormány Magyarország végrehajtója lett a polgármester szerint, és a társadalom alrétegei ettől szenvednek. Az ársapkás termékek kivételével mindent érdemes Romániában vásárolni. Háromgyermekes édesapaként nem teheti meg, hogy karba tett kézzel nézze, hogy tönkretegyék – mondta Dr. Molnár Róbert, Kübekháza polgármestere, aki szerint a szegénység kreatívvá tesz minket.

#Reggeli#Videó#Belföld#benzin#üzemanyag#Kübekháza#polgármester#románia

Címlapról ajánljuk