„Ott volt a fejemben, de még elnyomtam magamban” – Kocsis Tibor őszintén vallott arról, hogy miért nem coming outolt X-Faktor-győzelme utánTöbb mint egy éve coming outolt a nagyközönség előtt Kocsis Tibor. Rengeteget vívódott magában és párjával is, mielőtt meghozta ezt a döntést. Akkor már négy éve alkottak egy párt szerelmével, Ferenczi Lászlóval, és Tibó szerette volna, ha minden mozaik a helyére kerül. Tibó arról is beszélt, hogy 2011-ben készen állt volna-e a közönség egy meleg X-Faktor-győztesre.
Reggeli

„Ott volt a fejemben, de még elnyomtam magamban” – Kocsis Tibor őszintén vallott arról, hogy miért nem coming outolt X-Faktor-győzelme után

rtl.hurtl.hu

2023. január 3. 11:23

Több mint egy éve coming outolt a nagyközönség előtt Kocsis Tibor. Rengeteget vívódott magában és párjával is, mielőtt meghozta ezt a döntést. Akkor már négy éve alkottak egy párt szerelmével, Ferenczi Lászlóval, és Tibó szerette volna, ha minden mozaik a helyére kerül. Tibó arról is beszélt, hogy 2011-ben készen állt volna-e a közönség egy meleg X-Faktor-győztesre.

Kocsis Tibor sokkal nyitottabb és közvetlenebb lett, mióta – kicsit több, mint egy évvel ezelőtt – nyíltan felvállalta melegségét.

Amikor 11 évvel ezelőtt megnyerte az X-Faktort, tudta, hogy teljesen megváltozik majd az élete. Akkor azonban úgy érezte, nem áll még készen arra, hogy mindent a világ elé tárjon.

Nem gondoltam, hogy előnyömre válik, ha én coming outolok, pedig ott volt a fejemben. De akkor én ezt még elnyomtam magamban

– vallotta be Tibó.

Azóta viszont sokat változott ő is és a világ is, bár utóbbi szerinte nem feltétlenül jó irányba.

A homofóbia vagy az elzárkózottság szerintük még mindig jelen van, de a különböző generációk már eltérően reagálnak rá. A mostani tinédzserek például már nem kapják fel a fejüket azon, ha valaki meleg.

Tibó és párja egyelőre nem gondolkodik gyermekvállaláson, azt viszont fájdalmasnak tartják, hogy ha felélednének bennük az apai ösztönök, Magyarországon nem tudnának örökbefogadni.

 

#Reggeli#rtl#kocsis tibor#ferenczi lászló#párkapcsolat#coming out

Címlapról ajánljuk