Reggeli

„A fizikai bántalmazástól a lelki zsarolásig minden volt” – a Háfra Marit alakító Bíró Panna Dominikát meghökkentette, Jimmy milyen ember volt

rtl.hurtl.hu

2022. december 14. 10:33

A Király című sorozatban Bíró Panna Dominika alakítja Jimmy szeretőjét, Háfra Marit. A színésznő élőben is találkozott Marival, aki nagyon nyitottan állt a dologhoz, és mindenben segített neki. 

Bíró Panna Dominika kicsi volt még, amikor Zámbó Jimmy meghalt, de falusi lányként gyakran találkozott a zenéjével. Náluk minden lagzin és minden falunapon Jimmy szólt.

A színésznő azt mesélte, nagyon akarta Háfra Mari szerepét. Amikor kiderült, hogy megkapta, komoly felkészülésbe kezdett. Személyi edzőhöz járt és két hónap alatt ledobott nyolc kilót. Emellett Háfra Marival is találkozott, aki minden kérdésére őszintén válaszolt, sőt a forgatások alatt is tartotta vele a kapcsolatot.

Panna érteni véli, hogy Mari miért volt annyira odáig Jimmyért: szerinte nem a külseje fogta meg, hanem a tehetsége, ahogy énekelt a színpadon.

Legmeghökkentőbb élménye az volt, amikor kiderült, hogy Jimmy milyen ember volt.

A harmadik részben, a mi szálunkban egészen durván kirajzolódik. Ijesztő. A toxikus, se veled, se nélküled kapcsolat, amiben a fizikai bántalmazástól a lelki zsarolásig minden volt 

– mesélte a színésznő

Szerdától már elérhető A Király 5. része az RTL+-on.

 

#Reggeli#Videó#bíró panna dominika#háfra mari#rtl#A Király#szerető#zámbó jimmy

Címlapról ajánljuk