Reggeli

„Minél idősebb vagyok, annál jobban vagyok” – Pataki Ági élvezi az életet

rtl.hurtl.hu

2022. november 30. 10:58

Most jött ki Pataki Ági új filmje, amiben producerként működött közre.

Pataki Ági producerként elméletileg mindenbe beleszólhatott volna, de alkotói kérdésekben, például hogy mi legyen a film címe, szabadságot adott a filmkészítőknek.

Békén hagyjuk a rendezőinket. Megbízunk bennük, azért álltunk össze

– magyarázta Ági a Reggeliben. Így kaphatta a film a Veszélyes lehet a fagyi címet, amit Ági szerint kicsit nehéz megjegyezni, de legalább felkelti az emberek figyelmét.

A nézők és a szakma figyelmét azonban nem csak film címe keltette fel: a New York-i filmhéten Stork Natasát a legjobb női főszereplőnek választották.  

A film egy ikerpár történetét meséli el, különlegessége, hogy nagyjából a játékidő felénél megváltozik a szemszög. Míg az egyik felében az egyik iker, a második felében a testvére szemén keresztül látjuk a történéseket.

Ez iszonyatosan nagy színészi kihívás elé állította Stork Natasát.

Ági elmondása szerint nagy dilemmában voltak az alkotók, hogy két egymásra hasonlító színésznővel játszassák-e el a szerepeket, vagy ugyanazzal. Mint mondta, szerencsére az utóbbi mellett döntöttek, mert a színésznő fantasztikusan alakította egymaga az ikerpárt.

Mindemellett nemrég Olaszországban nyaralt barátnőivel, ami ismét annyira jól sikerült, hogy hagyományt szeretnének csinálni belőle, így minden évben a születésnapját Olaszországban tervezi ünnepleni a bevált társasággal.

#Reggeli#Videó#Életmód#pataki ági#film#utazás#olaszország#élmények

Címlapról ajánljuk