Reggeli

Videó: így búcsúzott Lakatos Márk a Reggelitől

rtl.hurtl.hu

2022. november 25. 11:23

Lakatos Márk közel 5 év után távozik a Reggeli csapatából.

Érdekes ponton jött a távozásom, olyan projektbe kezdek, ahol nagyon sokat kell egyedül lenni.

Egy önéletrajzi ihletésű, de fiktív regény megírására készül Márk ami nagyon sok munkát, időt és odafigyelést igényel.

2018. április 13-án, pénteken volt az első adás, amit Márk vezetett a Reggeliben, Papp Gergő volt a műsorvezetőtársa. Az elmúlt időben sokat változott, külsőleg is és elmondása szerint belsőleg is.

Miller Dávid felhozta, hogy emlékszik olyan hétre, amikor együtt vezettek műsort, és a két adásban teljesen más hajszíne volt Márknak. A mindig stílusos divattervezőnek viszont az a jógaóra maradt emlékezetes, amikor ő Zanzibáron, a többiek pedig a stúdióban csinálták a gyakorlatot:


Annának és Márknak közösen is voltak meredek Reggelis napjaik, ilyen volt például, mikor Dolák-Saly Róbertet felravatalozták. Emlékeznek még?


Aztán szóba került, hogy az adásnapokra mindig időben érkező Márk, hogyan töltötte a taxi utat lakásától a stúdióig. Arra használta fel az időt, hogy meditáljon és imádkozzon. Az út egy jó fél óra volt arra, hogy mentálisan felkészüljön az egész napra.

Egyik legnagyobb emlékeként a Máté Gáborral készített interjút emlegette, mivel akkor ment el a hangja Járai Máténak, egyedül kellett vezetnie a műsort. Így ő lett az egyetlen Reggeli műsorvezető, aki egyedül vezetett egy egész adást.


Az élő adások legszebb részeként a mondatokba gabalyodást említette Márk. Dávid és Anna szerint Márk volt az, aki a legjobban ki tudta vágni magát ezekből a helyzetekből, és gyakran segített műsorvezetőtársainak is, ha beletört a nyelvük egy két szóba.

#Reggeli#Videó#lakatos márk#Belföld#Bulvár#búcsú#ma

Címlapról ajánljuk