Reggeli

Boros Marci és Serbán Szebasztián elárulták, szerintük kinek kéne megnyernie az X-Faktort

rtl.hurtl.hu

2022. november 2. 9:47

Az X-Faktor második élő showjának kiesőit látták vendégül a Reggeli műsorvezetői. Serbán Szebasztián és Boros Marci a tehetségkutató alatt szerzett élményeikről és jövőbeli terveikről is meséltek.

Szebasztián és Marci is saját dalt adott elő az X-Faktor második Élő Showjában. Szebasztián azt mondta, végig nagyon izgult, de mindent felülírt, hogy a színpadon állhatott. Marcit sem kerülte el az izgalom, hiszen egy igazi szívhez szóló szerzeményt adott elő, barátnőjének címezve.

Nagyon boldog vagyok, hogy erre volt az X-Faktornak a színpadán lehetőségem

– mondta a Reggeliben Marci.

Azt mesélte, szerelme nem tudott róla, hogy ezt a dalt fogja előadni. A meglepetés olyan jól sült el, hogy szerinte ez a különleges élmény csak még jobban megerősíti kapcsolatukat, hiszen hosszú távra terveznek.

Abban mindketten egyetértettek, hogy azok voltak az X-Faktor legjobb pillanatai, amikor a sok izgulás és munka után végre leereszthettek és kikapcsolódhattak a műsorban szerzett barátaikkal. Szebasztián Kiss Kevinnel lett nagyon jóban, többek között ezért is reméli, hogy ő fogja majd megnyerni a versenyt.

Nagy alázattal csinálja végig az egészet, ezért nagyon megérdemelné, hogy megnyerje.

Marci – elmondása szerint – mindenkivel nagyon jóban lett, az összes versenyzőt a szívébe zárta, de legjobban Lucának és Kevinnek drukkol.

A kiesés mindkét versenyzőt megviselte, de igyekeznek túllépni a csalódottságon és tovább építkezni az X-Faktorban szerzett tapasztalatokból. Marci a Reggeliben azt mondta, azt volt a legnehezebb elrendeznie magában, hogy tudja, hogy elrontotta a produkciót, ezért úgy érezte cserben hagyta az őt támogató embereket.

Kellet vagy két nap, hogy ezzel meg tudjak birkózni

– mondta.

Bár még időre van szüksége, hogy teljesen rendbe rakja magában a dolgokat, pár hét pihenés után szeretne elkezdeni új zenéken dolgozni, ahogy Szebasztián is folytatni akarja a zenélést.

#Reggeli#Videó#X-Faktor#boros marci#serbán szebasztián#verseny#kiesők#élmények#tervek

Címlapról ajánljuk