Reggeli

Alee látványos változáson ment keresztül – elkezdett foglalkozni a testével

rtl.hurtl.hu

2022. október 26. 11:15

Hatalmasat fordult a világ az X-Faktor tavalyi győztesével, Alee-val. A rapper rengeteget tanult eddigi hibáiból, és úgy döntött, hogy lelkileg és testileg is rendbe hozza magát. Szombaton ő lesz az X-Faktor sztárfellépője, szerinte ez egy remek újrakezdési lehetőség, amire már régóta várt. A videóból az is kiderül, hogy kik Alee személyes kedvencei az X-Faktor idei mezőnyéből.

Amióta Alee megnyerte a tavalyi X-Faktort, volt fent és lent is – ahogy a Reggeliben fogalmazott, újraépítené azt, ami eddig volt. Első körben lemorzsolta az érdekbarátokat, másodsorban pedig a lelkén kívül elkezdett foglalkozni a testével is. Személyi edzőhöz jár hetente háromszor, és csinálja a spártai százast (100 guggolás, 100 felülés és 100 fekvőtámasz naponta). Minél hamarabb próbál változtatni nemcsak a lelki világán, hanem a fizikumán is.

Alee lesz a szombati X-Faktor sztárfellépője

Alee nem maradt ki az idei X-Faktorból sem, hiszen egészen az első élő show-ig tanácsokkal látta el a versenyzőket. Például azzal, hogy kellően éljék meg a pillanatot, és legyenek nagyon büszkék magukra, amit elmondása szerint neki nem sikerült megélnie a nagy versenyszellemben. A rapper azt is elárulta, hogy a szombati X-Faktorban három új számot fog előadni, amit már nagyon vár.

Alexszel abszolút jó viszonyban maradtunk, mindig ellát tanácsokkal

– mondta a rapper tavalyi mentoráról. Örömmel tölti el, hogy bármikor kérhet segítséget egykori mentorától.

Volt olyan, hogy heti hat fellépése volt

Alee a falunapoktól kezdve a legnagyobb fesztiválokon át rengeteg helyen fellépett tapasztalatszerzés gyanánt, de ma már úgy érzi, hogy túlzás volt mindent bevállalnia. A Reggeliben azt mondta, a tapasztalatokból okulva idén még nagyobb show-ra készül. 

#Reggeli#Videó#X-Faktor#alee#rap#Bulvár

Címlapról ajánljuk