Reggeli

„Azt hittem, hogy felrobbanok!” – így vélekedik Vágó István élete legcsúnyább átveréséről

rtl.hurtl.hu

2022. október 21. 12:21

25 évvel ezelőtt indult az RTL magyarországi története. Kétrészes, exkluzív sorozatban, igazi tévés legendákkal emlékezünk vissza az elmúlt negyed évszázadra. A Reggeli vendége Vágó István volt, a Legyen Ön is milliomos! egykori házigazdája, aki eddig nem hallott kulisszatitkokat árult el a kvízműsorról.

Vágó István megkerülhetetlen alakja a magyar televíziózás történének. A műsorvezető sokáig a közszolgálati televíziónál dolgozott, majd 2000 és 2008 között volt az RTL-en a Legyen Ön is milliomos! című kvízműsor házigazdája, aki élete egyik legnagyobb átverését a Bochkor-Boros párosnak köszönheti.

Azt hittem, hogy felrobbanok, amikor számmisztikával próbálta kitalálni a hölgy a megoldást

 – emlékezett vissza élete legcsúnyább átverésére a szkepticizmusáról híres Vágó István, amikor a Kész átverés című műsor stábja őt is megtalálta és egy olyan hölgyet ültettek be a székbe, aki a válaszokat számmisztika segítségével mondta meg, sikeresen. Tette mindezt a műsorvezető legnagyobb megdöbbenésére.

A Legyen Ön is milliomos! után Vágó István Sebestyén Balázzsal vezette közösen a Pókerarc című műsort.

Nem veszed észre, hogy melletted akarják kinevelni az új kvíz-mestert? 

– mondta Vágó a Reggeliben, aki örömmel adta át a stafétabotot Sebestyén Balázsnak, aki szerinte jó választás volt.

Egy éjszakát még a Való Világ villájában is töltött

Vágó István a Reggeli kulisszái mögött még Béres Anettel is találkozott egy szelfi erejéig, akivel egy közös éjszakát töltöttek el a Való Világ villájában még 2003-ban, ugyanis István abban az évadban okította Shakespeare-darabra a villalakókat, amikor Anett a villában volt.

Amikor a Reggeli műsorvezetői arról kérdezték Vágó Istvánt, hogy visszatérne-e még a képernyőre, azt válaszolta: „tudomásul veszem, hogy már elmúltam 60 éves, immáron 13 éve”. Szerinte a magyar tévénézőknek nincs szükségük idősebb arcokra. Ám ő mindezt nem bánja, hiszen mostanában leginkább ötéves unokájával van elfoglalva, akinek kérdéseire most ő válaszol.

#Reggeli#Videó#vágó istván#legyen ön is milliomos#Kvíz#rtl25

Címlapról ajánljuk