Reggeli

Zdroba Patrikot megviselték a sorozatos kudarcok

rtl.hurtl.hu

2022. október 6. 11:34

Bár Zdroba Patrik és menyasszonya, Bádoki Betti vidáman érkeztek a Reggeli stúdiójába, azt elismerték, hogy nagyon megviselte őket, amikor kiestek a Nyerő Párosból. Nem gondolták, hogy ilyen húzósak lesznek a játékok, időnként a Survivorben érezték magukat.

Bádoki Betti és Zdroba Patrik tegnap estek ki a Nyerő Párosból. Patrik beismerte, hogy a kiesésük reggelén már tudták, hogy nekik kell menniük.

Az utolsó 2-3 napban már nagyon elfáradtam. Durva volt, hogy minden nap teljesíteni kellett. Azt hittem, hogy lesz benne egy kis pihenés, de nem volt

– mondta Patrik.

Bettinek az volt a legmegterhelőbb, hogy egyszerre sok mindenre kellett figyelnie. A játékokban észben is ott kellett lenni, de közben a Villában zajló eseményeket is nyomon kellett követni.

Az első napokban nagyon nem voltunk képben, mindenki elkezdett taktikázni, mi meg az ötödik-hatodik napon kaptunk észbe

– mondta Betti, aki szerint a kapcsolatukban is történtek változások a műsor hatására.

Bettit megerősítette a sok kihívás, leküzdötte a tériszonyát is, amiről korábban azt gondolta, hogy lehetetlen. Patrik viszont nehezen viselte a sorozatos kudarcokat, megviselte, hogy folyton veszélyzónába kerültek.

Érdekes, mert az életben inkább Patrik az, aki engem felemel, a játékban viszont teljesen maga alatt volt és inkább én bíztattam

– mondta Betti.

A szerelmespár elárulta, hogy a villában leginkább Enikővel és Szabival, és a Dani-Bea párossal kerültek közeli viszonyba, velük a műsor óta is tartják a kapcsolatot.

#Reggeli#Videó#Nyerő Páros#zdroba patrik#Bádoki Bettina#rtl

Címlapról ajánljuk