Reggeli

Svájcban élő üzletemberbe szerelmes Herceg Erika

rtl.hurtl.hu

2022. szeptember 30. 10:39

Az X-Faktor legújabb mentora a Reggeliben mesélt a tehetségkutató alatt szerzett élményeiről és pár információt elárult titokzatos üzletember párjáról is.

Lezajlottak az X-Faktor válogatói, szombaton már a táborral jelentkezik a műsor. Erika a tehetségkutatót élete legboldogabb és egyben legnehezebb időszakának érzi:

Nagyon jó a csapat, nagyon jó a mentortársakkal, de vannak viták és lesznek is.

Azt mondja, új mentorként kicsit nehéz neki a már összecsiszolódott mentorok között, de ez nem tántorítja el.

Magamat fogom adni, mint idáig.

Az viszont egy percig sem kétség, hogy helye van a mentorszékben, hiszen többen is miatta vették a bátorságot, hogy jelentkezzenek a tehetségkutatóba.

Kilenc éve vagyok előadó, és számomra ezek a visszajelzések a legfontosabbak. A legnagyobb elismerés a közönség, és a rajongóim szeretete

– ezért nagyon nagy megtiszteltetés volt neki hallani, hogy többen is az ő dalaival léptek színpadra.

Azt mesélte, a tábor első felében nem csak arról döntenek, hogy ki jusson tovább, hanem arról is, hogy kihez tartozzon az adott előadó.

Mi választjuk ki magunknak a versenyzőket

– az új szabály pedig akarva, akaratlanul óriási vitákat generál a mentorok között.

Bár nagyon óvja magánéletét, a Reggeliben pár részletet elárult. Párjával öt éve ismerkedtek meg egy buliban, azóta gyakorlatilag elválaszthatatlanok. A kazah származású üzletember jelenleg Svájcan él, főként Erika utazik hozzá látogatóba, de reméli, hogy az egyik elő showra párja Budapestre utazik majd.

Erika arról is mesélt, hogy februárban költözött Budapestre az X-Faktor miatt, nem sokkal azelőtt, hogy kitört az orosz-ukrán háború. Ezután viszont még visszament Kárpátaljára a szüleihez, segített szállást találni a háborús területekről menekülőknek.

#Reggeli#Videó#X-Faktor#herceg erika#mentor#élmények#tábor#magánélet

Címlapról ajánljuk