Reggeli

Mindenben segíti Nádai Anikót párja, de így is eléggé megviselik az első hónapok a kis Alexszel

rtl.hurtl.hu

2022. szeptember 26. 10:25

Két hónapos múlt Nádai Anikó és Hajmási Péter kisfia, Alex.

Nádai Anikó a Reggeliben arról mesélt, még mindig nem sokat alszanak, de igyekeznek kialakítani a rendszert, és egyre javul a helyzet. A júliusban született Alex megkapta két hónapos oltásait, és a műsorvezető szerint egy ideje kicsit nyugtalan.

Még az elején megbeszélték párjával, Hajmásy Péterrel, hogy majd akkor alszanak, amikor a baba, de sajnos a kis Alex nagyon keveset alszik, így ők sem tudják igazán kipihenni magukat, ami eléggé megviseli Anikót.

Alapból az a típusú lány vagyok, aki bárhol, bármikor, bármennyit tud aludni

– erre azonban mostanában nem sok lehetősége van, még úgy sem, hogy párja mindenből kiveszi a részét. Éjszaka együtt kelnek fel, Peti segít elkészíteni az ételt, fürdet, pelenkázik.

Egy szavam nem lehet, ötven-ötvenben vagyunk

– mondta Anikó.

Hosszú idő után újra eljutottak randizni, hiszen szerintük nagyon fontos, hogy egy kapcsolatban ne csak anyuka és apuka legyenek, hanem megtartsák a férfi-nő viszont is.

Tudatosan odafigyelünk, főleg így az elején, hogy kéthetente elmenjünk randizni.

Ilyenkor mindent megterveznek előre, a nagyszülők vigyáznak a gyerekekre, de így sem egyszerű. Anikó azt mondta, olyan kimerültek voltak az előző randijukon, hogy

már a levesnél majdnem beleborult a fejünk a tányérba.

Végül 45 perc alatt végeztek a vacsorával, és rohantak is haza a gyerekekhez, úgyhogy véleménye szerint ezt még gyakorolniuk kell.

#Reggeli#Videó#nádai anikó#kisfiú#baba#alex#fáradtság#párkapcsolat#gyerekek

Címlapról ajánljuk