Az iskola előtt futja le a maratont egy tiltakozó tanár, aki anyagi okokból nem tud részt venni a polgári engedetlenségbenEgy, magát sportosnak kicsit sem valló tanár tanára sajátos módját választotta annak, hogy felhívja a figyelmet a közoktatás problémáira. Úgy döntött, szabadidejében lefutja a maratont az iskola előtti füves részen. A Reggeliben azt mondta, azért fut, mert ez jól látható, nem úgy, mintha például munkaidőn kívül a munkáját végzi. Kóczán Gábor azért is döntött a futás mellett, mert feleségével négy gyereket nevel és egzisztenciális okokból nem engedheti meg magának, hogy polgári engedetlenségi akcióban vegyen részt.
Reggeli

Az iskola előtt futja le a maratont egy tiltakozó tanár, aki anyagi okokból nem tud részt venni a polgári engedetlenségben

rtl.hurtl.hu

2022. szeptember 16. 7:42

Egy, magát sportosnak kicsit sem valló tanár tanára sajátos módját választotta annak, hogy felhívja a figyelmet a közoktatás problémáira. Úgy döntött, szabadidejében lefutja a maratont az iskola előtti füves részen. A Reggeliben azt mondta, azért fut, mert ez jól látható, nem úgy, mintha például munkaidőn kívül a munkáját végzi. Kóczán Gábor azért is döntött a futás mellett, mert feleségével négy gyereket nevel és egzisztenciális okokból nem engedheti meg magának, hogy polgári engedetlenségi akcióban vegyen részt.

#Reggeli#Videó#oktatás#tanár#futás#maraton#problémák#figyelemfelhívás

Címlapról ajánljuk