Reggeli

„Egy életre szóló találkozás volt mindannyiunknak” – mindenki sírt, mikor Béres Anett találkozott a megmentőjével

rtl.hurtl.hu

2022. szeptember 13. 11:20

Béres Anett két hónappal a balul elsült teaszeánsz után végre találkozott megmentőjével, és a Reggeliben arról is beszélt, hogy áll a felépüléssel.

Elkezdheti fokozaton elhagyni a gerincmerevítőjét, ez derült ki a hétfői idegorvosi vizsgálaton. Mivel kilenc hete ez tartja a hátát, nem lehet egyik pillanatról a másikra levenni, hanem minden nappal egyre kevesebb ideig kell hordania.

Két hét lesz, mire teljesen lekerül


– így körülbelül egy időben szabadul meg ettől és mankóját.

A Reggeliben azt mesélte, amikor a végzetes este után végre megtalálták és bekerült a kórházba, az orvosok azt mondták édesanyjának, hogy egy év lesz, mire teljesen rendbe jön. Ehhez képes villám tempóban halad a gyógyulással.

Hoztam egy rossz döntést, annak lett egy rossz következménye 


– de véleménye szerint ezután csak jó dolgok történtek vele. Azt mondta, sajnálja, hogy így kellett ennek az egésznek megtörténnie, de örül, hogy sikerült kizökkennie a mókuskerékből.

Korábban például sosem tudta volna elképzelni, hogy hosszabb időre az anyukájához költözzön. 22 éves kora óta egyedül él, most viszont imád anyukájával lakni.

A Reggeliben arról is mesélt, milyen volt találkozni megmentőjével. A férfi, aki nem akart kamerák elé állni, másfél hete, siklósi otthonában fogadta Anettet és szüleit.

Amikor kiszálltam az autóból könnyeztem, láttam, hogy neki is kicsit folyt a könnye, anyunak is.


Anett szerint nagyon megható volt végre találkozni, kapcsolatuk azonban nem ért itt véget, megmentője azóta is folyamatosan érdeklődik a hogyléte felől.

Azóta már háromszor hívott telefonon, mondta, hogy szeretné tartani velem a kapcsolatot.


A legnagyobb tanulság számára az egész esetből, hogy jobban kell értékelnie azt, amije van, a barátait és családját, akik végig mellette voltak, de a munkáját is, amit nagyon szeret, és alig várja, hogy újra belevethesse magát. Ma már nem is érti, miért ment el a teaszeánszra, hiszen a történtek fényében az már csak egy semmiségnek tűnik, de hozzátette:

végül is megkaptam, amiért mentem.

#Reggeli#Videó#béres anett#teaszeánsz#felépülés#megmentő#találkozás#tanulság

Címlapról ajánljuk