Reggeli

Berki Krisztián édesanyja: A fiam szerette Mazsit, nem hiszem el, hogy kezet emelt rá

rtl.hurtl.hu

2022. szeptember 8. 11:33

Az elmúlt napokban több állítás is megjelent a bulvárlapokban a májusban elhunyt Berki Krisztián és párja, Mazsi kapcsolatáról. A szomszédok kiabálásokról, feszültségekről számoltak be, sőt egyesek erőszakot is emlegetnek. Telefonon kapcsoltuk Berki Krisztián édesanyja, Mayer Júliát.

Lelkileg teljesen ki van készülve, és a már a telefonját sem szívesen kapcsolja be. Erről beszélt a Reggeliben Berki Krisztián édesanyja. Mayer Júlia azt mondta, havonta 4-5 napot is fia családjával töltött, semmi jelét nem látta, hogy a fia erőszakoskodott volna a feleségével.

Krisztián szerette Mazsit, nem hiszem el, hogy kezet emelt rá

– mondta Júlia, akit felháborít, hogy halott fiát ilyen vádakkal illetik, hiszen már nem tudja megvédeni magát.

Az édesanya Mazsival való kapcsolatáról is beszélt, állítja, kezdetben nagyon jóban voltak, később azonban a viszonyuk megromlott. Az utolsó csepp a pohárban menye legutóbbi viselkedése volt.

Felmentem hozzá, és mondta, hogy ülj le. Mondom, nem ülök le, mert nem akarlak zavarni telefonálás közben. Erre azt mondta, ha nem szólalsz meg, akkor nem zavarsz

– mondta.

Állítja, hogy fia és Mazsi házassága nem a kis Emma születésekor romlott meg, hanem már jóval korábban, a pár között gyakoriak voltak a viták, de ezek csak szóbeli konfliktusok voltak.

Júlia Krisztián előző párjával, Hódi Pamelával jóban maradt. Unokáját, Natikát akkor láthatja, amikor csak akarja, azt viszont nem tudja, hogy másik unokájával, a kis Emmával ezek után hogyan fogja tartani a kapcsolatot.

Nyitókép: Dési Áron/rtl.hu

#Reggeli#Videó#berki mazsi#berki krisztián#mayer júlia#rtl

Címlapról ajánljuk