Reggeli

Mi történt? Galambos Lajos nem akart beszélni a szakításáról

rtl.hurtl.hu

2022. augusztus 29. 11:35

Sokat gondolkodott, hogy egyáltalán eljöjjön-e a Reggeli stúdiójába.

Több mint egy év után véget ért Galambos Lajos és párja, Julika kapcsolata. A szakításukhoz több ok is vezetett, a sajtóban arról lehetett olvasni, hogy többek között a féltékenység volt az egyik, amiért a zenész jó viszonyban maradt a volt feleségével, akivel nemrég közösen nyaralt. A Reggeli műsorvezetői most igyekeztek megtudni, hogy mi is történt valójában.

Galambos Lajos azt mondta, sokáig gondolkodott, hogy egyáltalán elvállalja-e az interjút, de végül arra jutott, hogy „egy közszereplőnek illik megszólalni mindazokkal kapcsolatban, ami vele történik”. 

Ám csalódással figyelte egy-egy interjú vagy cikk utóéletét, hogy olyan „mutációi” is megjelennek, amelyek valótlan dolgokat állítanak, és sértő a korábbi kapcsolatra nézve. „Ez bánt engem” – fogalmazott.

Galambos Lajos szerette volna azt is leszögezni, hogy nem igaz, hogy a féltékenység vezetett a szakításhoz, de további részleteket nem árult el a különválás okairól, és ez nem véletlen.

Kiderült, húzott egy vonalat, a magánéletéről nem szeretne többet nyilatkozni, inkább hátrébb vonul. 

Lehet, hogy egy ilyen típusú embernek érdekes a magánélete, de azt gondolom, hogy kiszerepeltem magam ezzel kapcsolatban

– mondta.

Nem akar mindig egy esemény lenni, nyugodt életre vágyik, miután az elmúlt 30-40 évet végigrohanta, magyarázta a Reggeliben Galambos Lajos. 

#Reggeli#Videó#Bulvár#galambos lajos#szakítás#lagzi lajcsi

Címlapról ajánljuk