Reggeli

Galambos Lajos a volt feleségével nyaralt

rtl.hurtl.hu

2022. augusztus 10. 11:15

Vannak, akik évtizedes házasság ide-vagy oda, a válás után nem hajlandóak még egy térben sem meglenni nemhogy közösen nyaralni. Galambos Lajcsi és volt felesége viszont három közös gyermekük érdekében azóta is jó barátságban maradtak, sőt, nemrég együtt nyaraltak. Hogyan működik Lajcsiéknál az „európai megoldás”?

Galambos Lajos és volt felesége Boglárka még januárban jelentették be, hogy 23 közös év után elválnak. A spekulációkkal ellentétben azonban továbbra is nagyon jóban maradtak, sőt nemrég nyaralni is együtt mentek. Lajcsi viszont azon lepődik meg, hogy erről beszélni kell. Szerinte semmi meglepő nincs abban, hogy megpróbálják „európai módon” élni a mindennapjaikat.

Összeköt minket 20 év és három a gyerek. Aki ezt megtagadja, az életét tagadja meg

– fogalmazott Lajcsi.

A Galambos családban zajlik az élet. Most készülnek Budapestre költözni, a fia Londonba megy tanulni, egyik lánya pedig egy párizsi világcéghez nyert felvételt.

A közös nyaralás ugyan nem annak indult, Lajcsi csak később csatlakozott a családhoz. Azt mondja, az elmúlt időszak történései a családját is megviselték, ezen a közös pihenésen végre volt lehetőségük mindent megbeszélni, olyan témák jöttek fel, amelyek előtte sosem.

Lajcsi bevallotta, hogy természetesen egyáltalán nem volt könnyű megmondaniuk a gyerekeiknek, hogy elválnak, de nagyon szépen kezelték.

Azt mondta nekem a fiam, hogy nagyon sajnálják, de mindenkinek joga van a boldogsághoz. Biztos vagyok benne, hogy a szívük beleszakadt, ők azt hitték, hogy mi örökre együtt leszünk

– mondta Lajcsi, aki szerint egy válás mindenkit megvisel, de a szülők a gyerekeknek is akkor teszik a legjobbat, ha minél békésebben rendezik a konfliktusaikat.

#Reggeli#RTL Klub#galambos lajos#válás#lagzi lajcsi#nyaralás#rtl

Címlapról ajánljuk