Reggeli

Opitz Barbi követői minivideókban tátognak és táncolnak a dalaira

rtl.hurtl.hu

2022. augusztus 22. 11:51

Opitz Barbi a Reggeliben mesélt arról, hogy szeretné magát több műfajban is kipróbálni, és az X-faktorban is szívesen megmérettetné magát még egyszer.

Opitz Barbi nyara hihetetlenül pörgősen telt. Fellépésről fellépésre járt, és több új számot is kiadott az elmúlt időszakban. Az egyik nyári slágere, a Kicsit Gizda már több mint 1 millió megtekintésnél jár a videómegosztón, és a későbbiekben más műfajokban is szeretné magát kipróbálni. 

Barbi TikTokon is hatalmas követőtáborral bír, gyakran indít kihívásokat is a rajongóinak, akik minivideókban tátognak és táncolnak a dalaira. A fiatal énekesnő évekig járt táncolni, így azt is el tudja képzelni, hogy a jövőben a klipjeihez saját koreográfiát is tervez. 

Barbi egyébként több népszerű előadóval is dolgozott már együtt, a Kicsit Gizda című slágert például G.w.M.-el és Ginokával közösen alkották. 

A fiatal énekesnő azt is elárulta, hogy ha lehetne, akkor ismét elindulna az X-faktorban, mert imád versenyezni, és nagyon jó emlékekkel gondol vissza arra az X-faktoros időszakára. A legutóbbi kedvence Alee volt, aki meg is nyerte a tehetségkutató showműsort.

Erre nincsen recept, hogy mitől lesz valaki a kedvencem 

– mondta Barbi, akitől például Alee stílusa is távol áll, de mégis olyan érzelmi töltetet kapott tőle, amitől a legutóbbi X-faktor nyertese a szívébe lopta magát.

Barbinak a nyáron nem nagyon jutott ideje a pihenésre, mivel rengeteg fellépést vállalt, hogy örömöt tudjon szerezni a rajongóinak. Elárulta, hogy nem szereti cserbenhagyni a rajongóit, így nagyon szívesen fotózkodik a koncertek után, még akkor is, amikor már nagyon fáradt.

#Reggeli#Videó#opitz barbi#koncertek#új dal#X-Faktor#koreográfia

Címlapról ajánljuk