Reggeli

„Nagyon jó társak voltunk sok mindenben” – Csősz Bogi őszintén beszélt válásáról

rtl.hurtl.hu

2022. augusztus 9. 10:21

Csősz Boglárka és Burak Talu, török milliárdos üzletember nemrég hivatalosan is kimondta a válást, 12 év házasság után döntöttek úgy, hogy külön utakon folytatják az életüket. A Reggeliben Bogi őszintén beszélt a döntésük mögött álló okokról és azt is elárulta, milyen tervei vannak a jövőre nézve.

14 együtt töltött év után válnak el útjaik. Bogi szerint egyetlen válás sem könnyű, de úgy érzi, nekik sikerült mindezt békésen megoldani.

Ha az ember intelligensen, megértéssel, tisztelettel, szeretettel, akkor meg lehet ezeket a dolgokat szépen is oldani.

Kapcsolatukban a koronavírus sok változást hozott. Bogi azt mesélte, ebben az időszakban rengeteget dolgozott, sok terve volt, amiket meg is valósított. Ebben a pörgésben azonban már nem jutott elég idejük egymásra Burakkal. Szerinte itt indult el az a folyamat, aminek a vége a válás lett.

Bár békességben váltak el, és jó viszonyban maradtak volt párjával, egyelőre még nem teljesen tudja, hogy szomorúságot, vagy felszabadultságot érez.

Nehéz összeszedni az érzéseket, nem is tudja az ember az elején, hogy hová tegye magát. Mivel most teljesen a munkára koncentrálok, nem igazán van időm ezen gondolkodni

– mondta Csősz Bogi, de úgy véli, ha már meghozták ezt a döntést, tovább kell lépniük.

Egy nagyon szép fejezetet tudtam lezárni, de már a következőre készülök.

– mondta. Most egy olyan életszakaszban van, amiben sokkal jobban tud egyedül építkezni és fejlődni, mintha marat volna a házasságában. Bár ezerrel dolgozik, úgy érzi, kicsit több ideje van saját magára.

A válást hivatalosan másfél hónappal ezelőtt mondták ki, de Bogi elmondása szerint a 2022-es év már arról szólt, hogy hogyan tudják majd külön folytatni az életüket. Bár volt férje a világ egyik leggazdagabb embere, sosem tartott attól, hogy mi lesz, ha kikerül az általa nyújtott anyagi biztonságból.

Én nem az a típusú ember vagyok, aki tud függeni. Mindig úgy voltam vele, hogy a saját utamat járva meg tudjam teremteni, amire szükségem van 

– mondta a Reggeliben.

A kapcsolatuknak egy teljesen más része azonban hiányozni fog számára:

nagyon jó társak voltunk sok mindenben. Az az egymásra való hangolódás, meg az, hogy számíthattunk egymásra, talán ez, ami kicsit így hiányzik.


A jövőbe tekintve a legfontosabb számára az, hogy szabad szárnyalhasson, és megvalósíthassa az álmait, de ha valaki olyat sodor mellé az élet, aki ebben társ tud lenni, és elfogadja úgy, ahogy van, nyitott a szerelemre. Hiszen elmondása szerint nem egy magányos farkas típus, ő is vágyik egy társra.

#Reggeli#RTL Klub#rtl#Bulvár#csősz bogi#burak talu#válás#Videó#párkapcsolat#jövő

Címlapról ajánljuk