Reggeli

Yvonne Dederick úgy érzi, nehéz idők jönnek, nem most van itt az ideje az esküvőszervezésnek

rtl.hurtl.hu

2022. augusztus 5. 12:07

Yvonne Dederick sikeres önfejlesztés után megtalálta élete párját, akivel már az esküvőt tervezik. 

Yvonne Dederick a válása után sok időt töltött azzal, hogy fejlessze és képezze magát. Járt terapeutához, volt családállításon, sőt még az iskolapadba is visszaült, és elvégzett egy coach-képzést. A megszerzett tudásával most másoknak is segíteni szeretne.

Yvonne Dederick a Reggeliben arról beszélt, hogy egy hosszú párkapcsolat után mindenképp érdemes megtartani a gyászidőszakot, és nem egyből fejest ugrani egy újba.

Le kell zárni a múltat, le kell vonni a konzekvenciákat, és el kell dönteni, hogy mit szeretnénk az életünkben 

– fogalmazott Yvonne, aki állítása szerint korábban mindig ridegebb férfiakat talált maga mellé, és folyton úgy érezte, hogy meg kell nekik felelnie. Ma már tudja ennek az okát is.

Az üzletasszony szerint addig nem fogjuk megtalálni a nekünk való párt, amíg nem tudjuk, hogy kit keresünk. Ehhez először saját magunkat kell rendbe tenni, ehhez pedig többféle módszer is létezik. Mindenkinek meg kell találnia a számára legjobbat.

Yvonne járt kineziológusnál, családállításon, sőt egy londoni intézet coach-képzését is elvégezte. A szerelem is rátalált, új párja tavasszal el is jegyezte. Az esküvőt azonban még nem szervezik, Yvonne úgy érzi, nehéz idők jönnek most, nem ezzel akar foglalkozni.  

Az esküvői költségek egy részét inkább felajánlom egy alapítványnak, mint hogy legyen egy nagy csinnadratta.

– mondta.

 

#Reggeli#RTL Klub#Bulvár#yvonne dederick#rtl

Címlapról ajánljuk