Schobert Norbi: A gyerekeimért ölni tudnék, és le is ülömAz elmúlt időszakban Schobert Norbi nehéz napokat él át: kiderülhet, ki áll az évek óta tartó, családját bántó közösségi oldal mögött. A Reggeli vendége volt Norbi, aki szeretné megvédeni családját, ezért feljelentést tett.
Reggeli

Schobert Norbi: A gyerekeimért ölni tudnék, és le is ülöm

rtl.hurtl.hu

2022. augusztus 2. 10:03

Az elmúlt időszakban Schobert Norbi nehéz napokat él át: kiderülhet, ki áll az évek óta tartó, családját bántó közösségi oldal mögött. A Reggeli vendége volt Norbi, aki szeretné megvédeni családját, ezért feljelentést tett.

Norbi a keddi Reggeliben azt mondta, soha nem tett semmi olyat, amivel kiérdemelte volna ezt a sok bántást.

Egyszer-kétszer hülyén fogalmaztam a médiában


– de szerinte ez nem lehet ok a gyűlölködésre, főleg nem arra, hogy a családját és a gyerekeit bántsák. Mára odáig fajultak a dolgok, hogy büntetőeljárás indul az ügyben, aminek elmondása szerint lesznek következményei.

A Reggeliben elárulta, hogy a NAV-nál tett feljelentést szerzői jog megsértéséért. Szerinte tisztán látszik, hogy valamilyen konkurencia állhat a kamuprofilok által irányított csoport hátterében.

Azt mondta, őt bárki bánthatja, de azt nem tudja elviselni, hogy valaki a gyerekeivel tegye ezt.

Értük ölni tudok. Szó szerint, és le is ülöm. 


Azt mondja, a gyerekei egyre jobban kezelik ezeket a gyalázkodásokat, de szomorúnak tartja, hogy egyáltalán szükség van erre.

Tisztában van vele, hogy megosztó személyiség, de ezzel szerinte nincs is semmi baj. Most már azonban csak egy kis nyugalomra vágyik, hogy azt mondják neki az emberek: „finom a fagyid, jó a csigád, lefogytam veled, sok boldogságot!”.

#Reggeli#RTL Klub#rtl#schobert norbert#social média#csoport#család#gyalázkodás#Videó

Címlapról ajánljuk