Reggeli

Zámbó Árpy még barátkozik a nagypapasággal, és ledöbbent unokája nemén

rtl.hurtl.hu

2022. július 21. 13:19

Árpi teljesen biztos volt a baba nemében, mivel két lánya van, ám a babaváró bulin nagyon meglepődött.

Zámbó Árpy lánya, Edina, valamint párja 15 éve vannak együtt, és amint eldöntötték, hogy készen állnak a családalapításra, megtudták a jó hírt, hogy kisbabájuk lesz. Árpy először ledöbbent, hiszen Edinára, aki 32 éves, még mindig kislányként gondol, de nagyon várja már az unokáját, igaz a nagypapa szereppel még barátkozik. A babát novemberre várják.

Edina egy dobozba rejtette az ultrahang fotót, és így mondta el apjának a jó hírt. A baba nemét egy babaváró partin fedték fel, ahol a vendégek tippelhettek, hogy fiú vagy lány lesz a kicsi. Árpy kislányra számított, hiszen két lánya van, viszont Edina a buli előtt már kezdte érezni, hogy kisfiút vár.

Számomra ez a boldogság határtalan

– mondta Árpy, aki először sokkot kapott, de el sem tudna képzelni nagyobb örömöt.

Edina szerint Árpy nagyon laza apuka volt, és mindent megadott neki, ezért úgy gondolja, hogy nagypapaként is hasonló lesz a mentalitása. Árpy azt az elvet képviselte apaként, hogy a gyermeke legyen a barátja is egyben, így például, amikor Edina bulizni ment, ő hozta-vitte, ezért kialakult köztük egy mély bizalom, és Edina sosem volt kicsapongó tinédzser.

Árpy készül a nagyszülői feladatokra, de emellett zenei karrierje is lefoglalja, ráadásul a folyamatos fellépések mellett a sorozata is készül.

#Reggeli#RTL Klub#rtl#zámbó árpi#nagypapa#kisbaba#babavárás#babaváró

Címlapról ajánljuk