Ha nyáron befűzünk valakit, eláll télig? – a nyári szerelmekről kérdeztük Hevesi KrisztátHevesi Kriszta, szexuálpszichológus szerint nagyon „rossz reklámja” van a nyári szerelmeknek, de ha belegondolunk, ilyenkor valóban tudunk ismerkedni. A nyári táborokban, az utazások során kiszakadunk a mindennapok rohanásából, és jobban egymásra koncentrálni.
Reggeli

Ha nyáron befűzünk valakit, eláll télig? – a nyári szerelmekről kérdeztük Hevesi Krisztát

rtl.hurtl.hu

2022. július 19. 11:23

Hevesi Kriszta, szexuálpszichológus szerint nagyon „rossz reklámja” van a nyári szerelmeknek, de ha belegondolunk, ilyenkor valóban tudunk ismerkedni. A nyári táborokban, az utazások során kiszakadunk a mindennapok rohanásából, és jobban egymásra koncentrálni.

Hevesi Kriszta szerint nagyon nehéz felkészülni a szerelemre, hiszen sokszor teljesen váratlanul toppan be az életünkbe. Van, amikor épp stabil párkapcsolatban vagyunk, de olyan is előfordul, hogy egyszerűen nem vesszük észre. De kulcskérdés az is, hogy éppen milyen idegállapotban vagyunk.

Vannak olyan állapotaink, amikor jobban vágyunk az összekapaszkodásra, arra, hogy valakihez tartozzunk


– ilyenek például az érzelmileg felfokozottabb, vagy stresszesebb időszakok.

Ilyen lehet egy nyaralás is, amikor kicsit elengedjük magunkat. Sokan érzik úgy ilyenkor, hogy övék a világ, így pedig könnyebb szerelembe esni. Ezek a kapcsolatok azonban egy nagyon egyszerű ok, a távolság miatt is tiszavirág életűek lehetnek, beleszeretünk például egy másik országban élőbe. Az ilyen távkapcsolatok is tudnak működőképesek lenni, de nagyon sokat kell tenni érte Hevesi Kriszta szerint.

#Reggeli#RTL Klub#rtl#párkapcsolat#nyaralás#ismerkedés#hevesi kriszta#kaland

Címlapról ajánljuk