Reggeli

Kis Grófo röhögőgörcsöt kapott

rtl.hurtl.hu

2022. július 4. 11:38

Először forgatott Kis Grófo videoklipet a nagybátyjaival. A Zsigulibuli című dal vasárnap este debütált, a mulatós sztár azt is elmondta a Reggeliben, hogy ez volt az első olyan klipforgatása, ahol igazán jól érezte magát.

Tápiószentmártonban forgatták le Kis Grófo legújabb klipjét a Zsigulibulit, amiben a mulatós sztár nagybátyjai is szerepeltek, így a jó hangulat garantált volt a forgatás alatt, aminek az eredménye a klipen is látszik:

Féltem egy picit tőlük, mert korosabbak, hogy fogják kibírni ezt a tizenpár óra hosszát, de nagyon élvezték

– mondta Grófo, aki szerint a nagybácsik még nála is jobban szórakoztak a forgatáson, bár ő is többször röhögőgörcsöt kapott a limuzinban.

Kis Grófo alaposan belecsapott a fesztiválszezonba, a Reggeli stúdiójába is három óra alvás után érkezett, ráadásul egy építkezés kellős közepén van: egy hónap múlva szeretné birtokba venni családjával biatorbágyi otthonát.

Az ember hiába tudna zsebbe nyúlni, már szakemberhiány is van.

 – mondta Grófo.

Ha már nekem nem sikerült érettségizni, legalább nekik sikerüljön.

– mondta a mulatós sztár a Reggeliben, aki nagyon fontosnak tartja, hogy gyermekei a megfelelő oktatásban részesüljenek.

Kis Grófo azt is elárulta, hogy egyik kedvenc nyaralóhelye Horvátország, ahol első videoklipje is készült még 2007-ben. A mulatós szégyenkezve vallotta be az adásban, hogy már tizenegy éve hitegeti feleségét, hogy egyszer magával viszi a déli országba, most úgy néz ki, végre sikerül valóra váltania ígéretét és a Grofó család az Adrián nyaralhat.

#Reggeli#RTL Klub#rtl#kis grófo#Bulvár#zsigulibuli#klip#forgatás

Címlapról ajánljuk