Reggeli

Borbély Alexandra és Nagy Ervin lányneveken gondolkodnak, de még csak az egyiket találták ki

rtl.hurtl.hu

2022. július 1. 13:04

Borbély Alexandra és Nagy Ervin hamarosan ikerlányok szülei lesznek. Alexandra azt mesélte, hogy aktívabb, mint valaha.

Borbély Alexandra a héten fejezte be az utolsó filmforgatását Csehországban, ahol egy 3-4. hónapban lévő kismamát alakít majd. A munka elején még műpocakkal forgatott, aztán beleért a szerepébe.

Pálmai Anna szervezte nekik a babaváró bulit, itt derült ki Alexandrának és Ervinnek is, hogy lányaik lesznek. Decemberre van kiírva a színésznő, de ikreknél azt mondják, előbb szoktak érkezni.

Terhessége alatt naplót ír, hogy lányai megtudják majd, mennyi kalandon ment keresztül. Még meg sem születtek, de már sokat forgattak anyukájukkal a lányok. Például a színésznő 

4 órán keresztül táncolt egy autó tetején, és raftingolt is.

A szüleit meglepte a bejelentéssel, hogy babát vár. Először apukájának adott egy cipősdobozt, ami felnőttméret volt, apukája nem is értette miért van benne kis cipő. Anyukája viszont egyből tudta, aztán ő is kapott egy dobozt. Kellett idő, mire rájöttek, két kicsi lány érkezik majd a családba.

A lányok nevein még gondolkodnak. Úgy néz ki, az egyik kislány neve már megvan, de ezt sem akarta elárulni Alexandra. Ahogy arról is szűkszavúan beszélt, hogy milyen anya lesz majd, mert nem tudja még. Egy nagyon fontos változás viszont már beállt az életében: nagyon megnyugodott, és nincs benne még a pozitív értelemben vett feszültség sem.

#Reggeli#RTL Klub#rtl#borbély alexandra#ikrek#terhesség#kismama

Címlapról ajánljuk