Reggeli

„Az elején ijesztő volt, hogy viccnek kezdték használni az arcomat” – Hide the Pain Harold színpadra lép

rtl.hurtl.hu

2022. június 30. 10:02

Arató András kisnyugdíjas mérnökből hirtelen vált mém-világsztárrá, a változást pedig nehezen élte meg ő maga és a családja is. Ma már viszont élete legjobb döntésének tartja, hogy elindult ezen az úton. Most színpadon is megmutathatja a tehetségét.

Arató András, azaz Hide the Pain Harold mém-karrierje stock fotókkal kezdődött, arcát az egész világon felismerik, még a színházba járó közönség is.

Hogyha már az interneten mindenhol ott vagyok, várható volt, hogy előbb-utóbb a színpadon is megjelenek. 

– mesélte viccelődve Arató András, majd hozzátette, hogy az egész tulajdonképpen véletlenül alakult így.

Nyíregyházán mutatják be a Gyaloggalopp című film színpadi musical változatát, a Spamalotot, amiben András a történetmesélőt alakítja, énekelnie és táncolnia viszont szerencsére nem kell neki.

Bár korábban sosem vágyott ilyen szereplésre, mégis hihetetlenül élvezte a színházi munkát. Azt mondta:

Fantasztikusan izgalmas kívülállóként belecsöppenni ebbe a világba, és végignézni, ahogyan egy darab az olvasópróbától a bemutatóig alakul.

 

Arató András kisnyugdíjas mérnökből hirtelen vált mém-világsztárrá, a változást pedig nehezen élte meg ő maga és a családja is.

Az elején ijesztő volt, hogy elkezdték viccnek használni az arcomat, de aztán annyi kalandot, élményt és izgalmat hozott az életembe, hogyha egy fillért sem keresnék vele, már akkor is megérné.

– mondta András, aki élete legjobb döntésének tartja, hogy elindult ezen az úton.

Hatalmas követőtábora van, rengeteg meghívást kap falunapokra, és számtalan felkérést reklámokra, ő mégis nagyon megválogatja, hogy mit vállal el.

András rengeteget utazik, számos világsztárral találkozott már, Neymarral közös videóban is szerepelt volna, de sajnos a covid közbeszólt.

Az utóbbi két hónap nagyon zsúfoltan telt a színpadi próbák és a sok külföldi utazás miatt, úgyhogy az előtte álló időszakban csak a pihenésre szeretne időt szánni.

 

#Reggeli#RTL Klub#rtl#arató andrás#mém#hide the pain harold#színház

Címlapról ajánljuk