Reggeli

Ezért ostromolják huszonéves fiúk a hatvanéves hölgyeket a társkeresőkön

rtl.hurtl.hu

2022. június 13. 9:30

Az emberek a mai napig képesek megbotránkozni, ha a kiderül egy kapcsolatban mekkora a korkülönbség. De mi van akkor, ha az idősebb fél a nő? Mi lehet a magyarázata, hogy huszonéves fiúk 60-70 éves nőkhöz vonzódnak? – minderről Dr. Hevesi Kriszta, szexuálpszichológust kérdeztük a Reggeliben.

 

Egyre jobb eredményeket érnek el a nők világszerte a jogaik és teljesítményeik tekintetében, de még mindig vannak olyan területek, ahol nem sikerült túljutni a régi beidegződéseken. Továbbra is furcsán néznek egy párosra, ha a nő magasabb a férfinél, vagy éppen ő az idősebb fél a kapcsolatban. Dr. Hevesi Kriszta szerint maximum 15 év korkülönbség még belefér egy párkapcsolatba, de vannak egészen extrém esetek is.

Akár 60-70 éves korosztály számol be arról, hogy felmennek a társkeresőre és a húszéves korosztály ostromolja őket. 

– mondja a szexuálpszichológus, aminek az lehet a magyarázata, hogy a huszonéves fiúknak izgalmat okoz, ha idősebb a nő, ez főleg a felnőtt filmeknek köszönhető, másrészről pedig ott van még az intellektuális vonzódás. Persze ez harmincéves kornál megfordul, akkor már inkább a 20 éves lányokat szeretik a férfiak. Hevesi szerint ez azért is lehet így, mert ilyenkor a férfiak úgy érzik, mintha a nők által ők is visszafiatalodnának.

#Reggeli#RTL Klub#rtl#hevesi kriszta#korkülönbség#fiatalítás#szex#párkapcsolat

Címlapról ajánljuk